Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Lucruri pe care ai fi vrut sa le stii acum cativa ani

Tags: dezvoltare personala, succes, bucurie, trecut, intelepciune

Avem poate liste uriase cu lucruri pe care am vrea sa le facem, dar pentru care gasim intotdeauna motive ca sa le amanam. De importanta unora dintre acestea ne dam seama insa mult mai tarziu cand privim spre trecut si ne dorim sa le fi facut la timpul respectiv.
Trebuie sa stim insa ca in putine cazuri exista un timp potrivit, in rest, prezentul este intotdeauna momentul oportun pentru ca de prea putine ori chiar este prea tarziu. Sa profitam, asadar, de momentul actual si sa-l facem cat mai bun pentru noi:

1. Nu e niciodata prea tarziu sa devii persoana care poti sa fii. Esti liber sa faci ce vrei si sa-ti indeplinesti visul incepand de acum. Rostul acestei existente nu este sa fii doar fericit, ci sa fii si productiv, folositor si sa faci o diferenta fata de modul in care ai trait pana acum. Nu uita ca viata este in permanenta schimbare, insa dezvoltarea personala este optionala.

2. Orice esec se transforma in reusita atunci cand inveti ceva din acea experienta fiindca tocmai experienta singura nu te va duce acolo unde iti doresti. Nu obstacolele te opresc, nici oamenii. Acestea sunt bariere temporare, care apar si dispar. Tocmai de aceea, de-a lungul vietii, singura piedica reala iti poti fi doar tu.

3. Nu esti ceea ce-ai facut sau trait, ci ceea ce ai depasit. Toate momentele grele pe care le-ai lasat in urma au facut ca tu sa fii azi un om mai bun. Toate greselile, toate respingerile, toata durerea, toate momentele in care te-ai intrebat de ce si peste care ai reusit sa treci te-au facut astazi un om mai puternic care poate trece acum peste momente mai grele si care a devenit mai intelept.

4. Trecutul te poate rani doar in masura in care il lasi. Nu lua in seama ce iti sopteste trecutul, ci fii atent la ceea ce ziua de azi are de oferit. Exista momente in care trebuie sa te eliberezi de tristete alegand sa fii fericit fara niciun motiv si fara sa iti pese de permisiunea cuiva. Poti alege sa treci peste orice, nu ramane prins in trecut si bucura-te de ceea ce exista deja si de ceea ce o sa se intample.


Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016