Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Scapa de principiile nesanatoase din viata si din munca ta

Tags: marketing, motivatie, inspiratie, proiecte

Daca te trezesti binedispus in fiecare dimineata, inseamna ca esti unul dintre acei oameni care au succes peste zi in aproape tot ceea ce fac. Si daca nu lasi lucrurile negative de peste zi sa te influenteze, inseamna ca ajungi seara acasa cu aceeasi stare de bine.
Ce faci insa daca te trezesti morocanos doar pentru ca e o noua dimineata cu alarma setata la 6? Si daca nu-ti mai amintesti cand ai fost ultima oara entuziasmat de un proiect care te asteapta la birou? Exista cateva lucruri care ne tin pe loc si uneori ne adancim in aceste obiceiuri fara sa ne dam seama.

In marketing putem incepe sa functionam dupa aceleasi principii nesanatoase fara sa ne dam seama. Ce e de facut si ce ne face sa nu mai avansam?

Personal, gasesc inspiratia in oamenii din jur. In puterea lor de a crea ceva, in disciplina pe care unii dintre ei o afiseaza si o folosesc in fiecare zi pentru a fi cat mai productivi. Exista insa si oameni care ne pot tine pe loc tocmai prin lipsa lor de motivare si prin incapacitatea de a-i motiva pe cei din jur, chiar si in mod indirect. Asa ca priveste in jurul tau si vezi daca nu cumva esti inconjurat de astfel de oameni. 

In plus, incearca sa ii descoperi si pe acei oameni care iti ofera acel impuls de a merge mai departe si de face lucruri marete.

Nu mai amana problemele care nu-ti dau pace. Infrunta-le rand pe rand chiar daca nu o sa fie usor. Dezvoltarea ca individ nu este una usoara asa cum cei care primesc totul de-a gata inca de mici nu vor ajunge sa fie niste oameni puternici. In plus, nu suntem construiti sa putem rezolva probleme intr-o fractiune de secunda. Suntem facuti sa invatam sa ne adaptam, sa gandim, sa analizam. Tine de adevaratul inteles al verbului "a trai".

Nu-ti cauta scuze. De multe ori, atunci cand nu vrem sa facem un lucru, ne cautam scuze si ne descurcam destul de bine in a le gasi. Dar asta echivaleaza, in acelasi timp, in a ne minti pe noi insine. Ar trebui sa ne reamintim insa ca vietile noastre se imbunatatesc atunci cand ne asumam riscuri tot asa cum un proiect se dezvolta atunci cand depaseste limitele obisnuite.

Proiectele pe care le dezvolti si munca pe care o depui depind de modul in care actionezi in prezent. Poate cel mai important este sa fii prezent, sa lasi deoparte viitorul si sa vrei sa fii cel mai bun acum. O astfel de gandire echivaleaza si cu un marketing optimist. Avem nevoie de un astfel de imbold din cand in cand.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016