Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Semnele care-ti spun ca e timpul pentru o schimbare

Tags: dezvoltare personala, schimbare, personalitate, gandire pozitiva, prezent

Nu e niciodata prea tarziu sa devii cine esti capabil sa fii. Nu exista o limita in timp si poti incepe oricand doresti. Poti alege sa faci o schimbare sau poti alege sa ramai acelasi. Poti oferi ce e mai bun sau poti lasa totul la voia intamplarii. Tine de tine sa obtii ce-i mai bun din ceea ce iti este oferit. Fa acele lucruri care iti trezesc creativitate. Petrece timp alaturi de oameni care te ajuta sa cresti. Traieste o viata de care sa fii mandru. Si daca nu esti, gaseste in tine curajul pentru a face o schimbare.



Stii ca a sosit timpul sa faci o schimbare cand...

Teama te tine pe loc. Va trebui sa iti dai seama ca frica este inamicul tau real. Asa ca infrunta orice furtuna ti s-ar parea ca se afla in fata ta si invinge-ti frica. Priveste-ti temerile in ochi si invinge-le. Atunci cand incepi sa mergi prin ploaie si nu te mai temi ca picaturile de apa te vor uda, vei reusi sa te bucuri de ploaie cu adevarat.

Iti dai seama ca iti hranesti gandurile negative. In interiorul nostru se duce intotdeauna o lupta intre doua forte. Una este negativa si e reprezentata de furie, gelozie, lacomie, resentimente, minciuna si ura. Cealalta este pozitiva si consta in iubire, bucurie, pace, speranta, compasiune, buntate si adevar. Forta care invinge este cea pe care o hranim cel mai mult.

Mintea ta e oriunde mai putin aici, in timpul prezent. Unii oameni traiesc cu impresia ca trecutul este fara sfarsit, ca si viitorul este nelimitat, iar prezentul e doar un moment. Adevarul e ca trecutul e doar un moment, viitorul e doar un moment, iar prezentul este nelimitat. Fa in asa fel inca sa-l traiesti cat mai bine cu putinta.

Simti nevoia de a fi altcineva decat tu insuti. Unor oameni nu o sa le placa de tine atunci cand esti tu cu adevarat. Acestia se vor simti intotdeauna mai confortabil cu persoana pe care si-o imagineaza. Asa ca atunci ca atunci cand te dezaproba, ignora-i. Nu te teme sa fii tu si nu-ti ascunde personalitatea. Nu trai in functie de opiniile altor oameni.
    
Schimbarea e una dintre cele mai mari bucurii ale vietii, un suflu nou care ne este oferit in fiecare zi! Profita de orice moment si fa schimbarea pe care ti-o doresti!

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016