Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Simplifica-ti calea catre fericire

Tags: fericire, jobul ideal, vise, emotii pozitive, succes

Nu ai nevoie de un program dramatic si complex stabilit pentru fiecare zi a vietii tale. Da, fericirea se invata, se educa si se construieste, insa totul se reduce la cateva decizii importante care iti vor aduce acea stare interioara de bine si de multumire.
Iata doar cateva dintre deciziile care ne pot schimba viata in bine:

1. Investeste timp in ceea ce te emotioneaza.

Pentru a creste cu adevarat ca om, trebuie sa te implici in diferite activitati care trezesc in tine cele mai frumoase emotii. Fie ca vorbim de calatorii, actiuni de caritate, concerte rock sau recitaluri de muzica clasica, bucura-te de ceea ce te face un om mai bun si mai deschis catre ceilalti.

2. Descopera ce vrei cu adevarat si treci la fapte.

Atunci cand stii ce vrei si alegi sa te dedici acelui obiectiv, prea putine lucruri iti mai stau in cale. Iar acest lucru este datorat faptului ca atentia ta se va concentra deodata in directia buna pe care ai ales-o tot tu.

3. Fereste-te de cei care iti naruie visele.

Nu-ti mai impartasi visele si idealurile celor care nu fac decat sa te tina pe loc. Daca esti cu adevarat pasionat de ceva, nu vei ajunge sa iti indeplinesti visul daca asculti de cei care nu au suficienta incredere in tine. Vei ajunge sa crezi ca tot ce poti face este sa traiesti o viata standard fiindca nu poti mai mult. Urmeaza-ti visul fiindca ai deja tot ce iti trebuie pentru a ajunge oriunde iti doresti!

4. Gaseste-ti jobul ideal.

Pasiunea este un element care nu trebuie sa lipseasca. Fericirea inseamna sa-ti traiesti viata in propriul stil. Gaseste acel ceva care te intereseaza si descopera modalitatile prin care poti imbina utilul cu placutul. Atunci cand apreciezi ceea ce faci in schimbul salariului de la sfarsit de luna, fericirea si succesul apar de la sine.

5. Concentreaza asupra felului in care vrei sa te simti.

Vei incepe sa devii din ce in ce mai fericit din minutul in care vei alege sa fii mai fericit. A sti cum vrei sa te simti este una dintre cele mai puternice si clare perspective pe care le putem avea asupra propriei persoane. Gandurile noastre sunt cele care ne creeaza realitatea, iar un miez pozitiv conduce intotdeauna la actiuni pozitive, emotii pozitive si, intr-un final, rezultate pozitive.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016