Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Spune-mi cu cine te-nsotesti ca sa-ti spun cat inveti

Tags: dezvoltare personala, mentori, succes, invatare, influenta

Oamenii din jurul nostru ne pot face sa ne auzim vocea interioara din ce in ce mai puternic sau, dimpotriva, sa nu o mai auzim deloc si sa ne adancim visele pana cand vom uita complet de ele. Alegeti-va cu grija oamenii cu care va petreceti timpul, in asa fel incat sa va bucurati de compania unor oameni de la care sa aveti ce invata.
Procesul de invatare si de dezvoltare personala nu se opreste niciodata fiindca la orice varsta exista lucruri noi de invatat si de descoperit. Atunci cand esti inconjurat de oameni pe care ii admiri si de la care simti ca poti invata mereu cate ceva, un astfel de proces se desfasoara de la sine. 
 
Am avut norocul sa cunosc astfel de oameni abia din momentul in care am inceput sa-mi transform visul in realitate. Viata mi-i scotea in cale ca pe niste mentori care stiau intotdeauna sa imi arate drumul cel bun. 
 
Invat de la ei si astazi, si apreciez fiecare minut pe care il petrec in compania lor. Sunt oameni care au cele mai frumoase povesti de viata, oameni care au ajuns treptat sa faca ceea ce isi doresc si care stiu sa se bucure de viata in cel mai frumos mod. Am inteles, cunoscandu-i treptat, cat de mult inseamna sa ai in viata ta astfel de oameni. 
 
In acelasi timp, iti dai seama de influenta tuturor lucrurilor si actiunilor din viata de zi cu zi si reusesti sa te concentrezi mai bine asupra ta si asupra muncii pe care o depui. Ce e si mai frumos e ca nu ajungi sa vrei sa te multumesti pe tine, ci vrei sa ii multumesti si pe ei fiindca esti recunoscator pentru tot ceea ce ti-au oferit. Oamenii cu adevarat mari, asa cum a spus cineva odata, sunt cei care te vor face si pe tine sa crezi ca poti ajunge acolo unde sunt ei. 
 
Asa ca lor nu pot decat sa le multumesc pentru increderea pe care mi-au acordat-o de-a lungul timpului. O incredere pe care acum incerc sa le-o rasplatesc prin tot ceea ce fac. Asa cum ei si-au oferit din timpul lor, la fel astazi ofer din timpul meu pentru a-mi arata admiratia si multumirea. 
 
Cei mai multi mentori nici nu isi dau seama cat de bine conduc prin puterea exemplului fiindca detin o modestie rara. Iar asta ii face si mai buni atunci cand aleg sa-ti ofere din timpul lor si sa aiba incredere in cine esti si in ce poti face. 
 
Gasiti astfel de oameni, admirati-i si bucurati-va de prezenta lor in vietile voastre! Intr-o buna zi, veti fi ca ei, iar alti oameni se vor gandi cu drag la voi si se vor bucura ca va faceti timp sa ii invatati lucruri noi. 
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016