Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Spune-mi cu cine umbli ca sa-ti spun daca esti bun in marketing

Tags: marketing, succes, mentori, online, schimb de linkuri

Nu eram unul dintre cei mai prietenosi oameni din lume, dar am invatat ca e o trasatura pe care trebuie sa o schimb. Cand lucrezi in online, e usor sa te concentrezi pe alte aspecte si sa neglijezi acea apropiere sociala din viata reala fie ca e vorba de a cunoaste oameni noi, fie ca e vorba de un eveniment oficial.

Inveti insa treptat ca succesul nu are la baza numai reusita in online. Inveti sa nu uiti niciodata ca in spatele oricarui desktop se afla intotdeauna un om. Asa ca relatiile sociale din online trebuie sa fie la fel de valoroase ca cele din viata reala si invers. Altfel spus, un schimb de linkuri nu echivaleaza cu o strangere de mana.

Cand ai in jurul tau oameni pe care ii apreciezi pentru ceea ce sunt, incepi sa inveti. Mai stii cum era in liceu sau in facultate? Cu siguranta, si tu ai urat o materie din cauza ca nu-ti placea profesorul. Tot la fel e si in marketing. Este esential sa ai langa tine mentori de la care sa inveti, uneori fara sa iti dai seama, cum sa devii din ce in ce mai bun in domeniul tau.

O astfel de relatie profesionala te ajuta sa iti dezvolti propria maniera de a lucra in marketing si contribuie la acea baza pe care nu o poti capata fara factorul uman. Afla cine sunt cei mai buni din domeniul care te intereseaza si contacteaza-i. Fa-le o propunere de colaborare sau invita-i la evenimentele pe care le organizezi sau la care participi, la randul tau.

In acest mod iti va fi mult mai usor sa fii la curent cu toate evenimentele care te intereseaza si vei reusi sa te integrezi intr-o comunitate (atat online, cat si offline). Afacerea ta se va dezvolta odata cu lucrurile pe care le inveti zi de zi. Asa ca spune-mi pe cine admiri in marketing. Succesul nu se programeaza in PHP, ci vine de la oameni.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016