Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Succesul incepe cand alegi sa nu renunti

Tags: dezvoltare personala, renuntare, succes, vis, pasiune

Am obosit. Renunt. Am auzit aceste cuvinte atat de des incat ar parea ca sunt un fel de "Salut, ce mai faci?". Ni le spunem unii altora, ni le spunem singuri, ni le scriem sau doar le gandim. Cert e ca influenta lor chiar ne convinge sa... renuntam.
Este aproape uimitoare forta cu care ne lasam condusi de lucrurile negative si obisnuinta care a capatat forte semnificative cand vorbim de lucrurile negative. Traim intr-un prezent in care trebuie sa muncim pentru a ne reobisnui cu gandirea pozitiva.

Factorii de stres, multiplicati fata de un timp trecut in care lucrurile stateau cu totul altfel, isi spun astazi cuvantul. Iar acela este, de cele mai multe ori, "renunt". De multe ori, suntem dezamagiti de noi fiindca nu am ajuns unde ne doream sau, mai bine spus, fiindca nu parem sa ajungem acolo unde ne dorim.

Intr-o lume a vitezei si a lucrurilor prefabricate, era firesc sa cadem in capcana contextului care ar trebui sa ne fie oferit de-a gata fiindca, nu-i asa, aproape orice astazi, pana si mancarea, poate sa nu mai necesite niciun fel de efort din partea noastra.

Crescuti in mijlocul unei societati care considera ca i se cuvine totul, uitam sa oferim si sa muncim pentru ceea ce, intr-un final, ar trebui sa meritam. Asa ca, inainte sa renuntam, sa ne imaginam doar ca inca un pas ne-ar fi dus la implinirea visului.

Succesul, sub orice forma s-ar prezenta el si oricum ni l-am dori, nu vine niciodata peste noapte. Am intalnit oameni care au muncit cinci, zece, douazeci de ani pentru a ajunge astazi unde sunt si pentru a-si vedea visul indeplinit.

Dar nu asta i-a adus aici, nu speranta ca intr-o zi vor ajunge la capatul destinatiei, ci bucuria ca au pornit-o pe un drum al lor. Asa ca succesul pentru tine incepe in momentul in care decizi ca nu o sa renunti.

Cand pornesti pe drumul pe care pana acum doar ti l-ai imaginat, vei fi rasplatit in permanenta printr-o multitudine de surprize de care acum nu ai parte. Vei cunoaste oameni noi, vei trai experiente minunate, vei invata zi de zi, vei deveni un om mai bun.

Nimic nu ne face mai frumosi decat viata traita cu pasiune.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016