Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cat costa ochelarii Google si cand vor fi scosi la vanzare

Tags: google glas, google glass pret, ochelari google

Ochelarii Google vor fi disponibili incepand de saptamana viitoare clientilor din Statele Unite ale Americii, pentru o perioada limitata de timp.
Ochelarii Google vor fi disponibili incepand de saptamana viitoare clientilor din Statele Unite ale Americii, pentru o perioada limitata de timp.

Google va prelua incepand de saptamana viitoare, pentru o perioada limitata de timp, comenzi de la publicul larg din SUA pentru ochelarii Glass, oferind pentru prima data acest produs in afara cercului restrans de parteneri, dezvoltatori de software si reprezentanti ai presei de specialitate.

Google Glass, cu un pret de referinta de 1.500 de dolari, vor fi disponibili pentru comenzi incepand de marti, 15 aprilie, a anuntat compania pe blog.

Google nu a precizat cate unitati vor fi vandute catre publicul larg, dar a subliniat ca volumul va fi limitat.

Compania a precizat ca extinde astfel programul de testare a ochelarilor Glass. Pana acum, produsul a fost disponbil unui cerc relativ restrans de parteneri Google, dezvoltatori si jurnalisti, la un pret de 1.500 de dolari.

Multi analisti anticipeaza ca gadget-urile care preiau functii de la smartphone-uri si tablete si pot fi purtate, precum ceasuri de mana sau ochelari, vor creste in popularitate in acest an.

Google Glass, care poate inregistra imagini, intretine dezbaterea privind incalcarea dreptului la viata privata, existand propuneri pentru interzicerea ochelarilor "smart" in spatiul public.

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016