Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reclama de Craciun a Sainsbury te stoarce de emotii

Tags: marketing, reclama, reclama de craciun, sainsbury

Esti pregatit pentru inca o reclama de Craciun? Da, stiu, anul acesta am inceput prea devreme, dar, daca avem de-a face cu productii de genul celei de fata, mai trecem cu vederea. Este vorba de o colectie de filmulete private care, montate fiind perfect, fac si pietrele sa lacrimeze.
Regizorul filmului este directorul scotian Kevin Macdonald (va amintiti Ultimul rege al Scotiei, nu) a facut, in 2010, un documentar intitulat Life in a Day (Viata intr-o zi, tr.n.), care a pus laolalta curegrea unei zile, filmand secvente cu diverse persoane. 
 
De data aceasta, in parteneriat cu Sainsbury, a facut un fel de continuare: un film de 50 de minute intitulat Christmas in a Day, care va fi postat pe YouTube pe 29 noiembrie.
 
Spotul de fata, de trei minute jumatate, este doar un trailer, dar reuseste sa redea perfect spiritul sarbatorilor.
 
Multe comentarii s-au axat in principal pe scena finala, ceea ce este de inteles, pentru ca este extrem de emotionanta. Dar filmul are multe comori, mai ales copii care pregaatesc daruri pentru Mosu’ si renii sai.
 
Desi este un cuvant foarte utilizat, filmul nu poate fi mai autentic de atat, caci capteaza momente sincere, ciudate, adorabile si, pur si simplu, reale. 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016