Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reclama zilei: Mesajul inspirational trimis din viitor de Johnnie Walker

Tags: marketing, reclama zilei, johnnie walker, mesaj inspirational

Johnnie Walker a lansat urmatoarea faza a campaniei sale inspirationale, Keep Walking, care ruleaza cu succes de vreo patru ani. Noua actiune intitulata "From the Future" (Din viitor, tr.n.) este menita sa-i trezeasca pe consumatori sa-si infrunte destinul si sa le inchida gura necredinciosilor, pentru a deveni persoana care si-au dorit intodeauna sa fie.
Spotul prezinta deci o voce din viitor, care esti chiar tu peste cinci ani. Spotul de 60 de secunde este gandit ca un mesaj de speranta al unui om de succes catre sinele sau mai tanar. Campania este similara campaniilor de marketing ale Nike si Levis’s, prin faptul ca isi incurajeaza consumatorii sa-si conduca propriile vieti, sa traga de ei sa mearga inainte, indiferent de ce zic unii sau altii. 
 
Initiativa este creata in special pentru persoanele ezitante, care sunt cu un picior in marea de frustrare a locului actual de munca si cu un ochi inspre potentialul viitor.
 
Inspiratia este impartasita de Johnnie Walker pe Facebook, Instagram si Tumblr.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016