Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Spiridusul, noua reclama a Cosmote

Tags: cosmote, reclama, spiridusul, campanie, timp sa ascultam, papaya advertising

Campania actuala a Cosmote pare sa fie o trilogie. Dupa „Fluturele”, care a avut parte mai mult de controverse decat de succes, dupa „Mama si fiul” care s-a bucurat de o expunere ampla, compania de telecomunicatii vine cu un nou spot publicitar, la fel de incarcat de emotii.
In cadrul seriei „Timp sa ascultam", Cosmote Romania lanseaza episodul 3 al campaniei sale de promovare. Reclama „Spiridusul" urmareste laitmotivul acesteia, accentuand importanta de a-i avea aproape pe cei dragi, dar nu vorbindu-le, ci mai degraba ascultandu-i.

Spotul aduce in prim-plan o fetita nerabdatoare sa incheie conversatia cu „spiridusul”, in asteptarea unui telefon din partea tatalui. Acesta pare sa inteleaga in sfarsit cat este de important sa asculti pentru a-i intelege cu adevarat pe cei apropiati.

"Cu acest nou spot, am decis sa continuam in spiritul conceptului Fluturele si sa apelam la latura afectiva a fiecarui utilizator de telefonie mobila, aratand ca oricat de mult ar avea de vorbit, noi le putem oferi serviciul de care au nevoie. Cosmote adauga astfel o nota emotionala mesajului adresat tuturor consumatorilor", a declarat Dana Bursuc (Marketing Communications Senior Manager, Cosmote Romania).

La fel ca si spoturile precedente, reclama „Spiridusul" a fost realizata de Papaya Advertising, agentie care colaboreaza cu Ogilvy Romania pentru campanile Cosmote.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 4 comentarii

Otto Pop 15-Feb-2012 09:29:08
Melodia se numeste Orba Squara - Smile
Marketing Portal 13-Feb-2012 12:40:18
Asta am vrea si noi sa stim :). Dupa voce, am zice ca-i vorba despre Mika.
andrew 11-Feb-2012 22:18:39
cum se numeste melodia de pe fundal?
dany 10-Feb-2012 21:53:22
cum se numeste melodia...?

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016