Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reclama zilei: Nokia continua sa se promoveze cu reclame anti iPhone

Tags: marketing, reclama zilei, nokia lumia, iphone

Se pare ca Microsoft incearca sa ia titlul lui Samsung de lupta-te-cu-Apple-in-fiecare-reclama. Toate telefoanele pe care le-a lansat in ultima vreme. Nokia Lumia 900, Nokia Lumia 920 si acum Nokia Lumia 925 ii ridiculizeaza pe utilizatorii de iPhone.
De data asta insa ii compara pe acestia cu zombi (piele alba, ochi rosii) tocmai pentru ca zvonurile spun ca pozele de pe iPhone au o calitate mai scazuta.

Reclama este insa ciudata. Nu se lauda deloc u ce poate face telefonul Nokia cand vine vorba de calitatea pozelor. Doar pretinde ca telefoanele competitorului sunt ingrozitoare.

Iata si clipul:
 


Nu este o tactica noua aceasta a prigonirii iPhone-ului. Marketerii de la Nokia s-au luat de Apple si prin 2007 cand au scazut pretul telefonului cu 200 de dolari si le-au permis celor care au cumparat telefonul cu 14 zile inainte de scaderea pretului sa primeasca banii inapoi.
Nokia a trebuit sa renunte si la o reclama pe Google care spune „Ne pare rau, early adopters” care aparea in dreapta rezultatelor cautarii „scadere de pret iPhone”.


Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016