Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 trucuri pentru o zi plina de energie

Tags: zi plina de energie, provocari, obstacole, concentrare, motivati, energie pozitiva, eliminarea negativitatii

Intotdeauna vei avea de infruntat diverse provocari si va trebui sa depasesti multe obstacole, important este insa care va fi atitudinea fata de acestea. Pentru a putea face fata oricaror provocari, este important sa iti pastrezi un nivel de energie optim. Nu iti poti permite sa iti pierzi concentrarea sau motivatia. Urmatoarele sfaturi te vor ajuta sa depasesti cu brio orice obstacol.
1. Dormi suficient
Daca vrei sa fii cat mai productiv, trebuie sa te odihnesti corespunzator. Corpul si mintea noastra trebuie sa se reincarce pe parcursul noptii. Se recomanda 7-8 ore de somn pe noapte pentru a putea lucra la capacitate maxima a doua zi.
 
2. Noteaza-ti obiectivele de doua ori pe zi
Obisnuieste sa iti notezi obiectivele imediat dupa ce te trezesti dimineata si, apoi, inca o data inainte de culcare. Acest exercitiu te va ajuta sa te concentrezi asupra lucrurilor cu adevarat importante si asupra motivelor pentru care iti doresti sa indeplinesti anumite obiective. Nu ne referim aici la lista sarcinilor zilinice, ci la o lista a obiectivelor importante din viata. Atunci cand ne reamintim si ne concentram asupra acestor obiective, ne umplem de pasiune si energie.
 
3. Fa exercitii fizice zilnic
Un program zilnic de exercitii fizice te energizeaza pe termen lung, iti confera mai multa incredere in tine si iti imbunatateste autocontrolul. Exercitiile efectuate dimineata te umplu cu energie pentru intreaga zi, stimuleaza secretia de adrenalina, aducandu-ti un plus de vitalitate.
 
4. Imbraca-te pentru succes
Imbracamintea atent aleasa, curata si ingrijita iti va schimba parerea despre tine, dar si modul in care esti perceput de ceilalti. Imbracamintea ta ar trebui sa exprime faptul ca esti increzator in fortele proprii, puternic si pregatit pentru succes. Oamenii apreciaza atunci cand depui un efort suplimentar pentru a avea o tinuta cat mai ingrijita si un aspect profesional. Iar admiratia celorlalti te reincarca cu energie pozitiva si te ajuta sa treci cu bine peste toate provocarile zilei respective.
 
5. Inconjoara-te de oameni care sa te sprijine
Nu poti face fata provocarilor zilnice daca esti inconjurat de oameni negativisti. Incearca sa tii in preajma doar oamenii care te sprijina in ceea ce faci. Alatura-te unor organizatii sau cluburi unde poti intalni oameni care iti impartasesc interesele si pasiunile.
 
6. Elimina negativitatea din jur
Nu accepta in jurul tau oameni care spun in mod frecvent „Nu putem face asta” sau „Acest lucru este imposibil”. Nu accepta negativitatea celorlalti sa iti influenteze deciziile. Pentru a reusi, trebuie sa fii inconjurat de oameni care sa te motiveze, oameni care gasesc solutii in loc sa piarda vremea plangandu-se.
 
 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016