Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa fii mai productiv: nu mai irosi timpul seara

Tags: productivitate, activitati inutile, computer, timp liber, odihna, somn

Daca nu te-ai trezi mai devreme dimineata ca sa faci un anumit lucru, atunci nu ar trebui sa stai seara tarziu facandu-l.
Suna foarte simplu si banal, dar este in acelasi timp si foarte adevarat. Din pacate, de cele mai multe ori avem tendinta sa gandim ca ne irosim timpul dormind.

Te-ai gandit vreodata cat timp petreci seara facand lucruri complet inutile, pentru care nu te-ai trezi nici in ruptul capului mai devreme dimineata?
 
Uneori ni se pare ca daca ne culcam prea devreme, pierdem o parte importanta a zilei sau nu ne bucuram cu adevarat de viata. Insa ce facem in realitate cu acel timp castigat? Il petrecem de cele mai multe ori in fata televizorului sau a computerului. De multe ori tinem cu tot dinadinsul sa terminam de vizionat un film sau sa mai jucam inca ceva pe consola, chiar daca suntem complet epuizati.
 
Nu inseamna ca nu avem voie sa "irosim" timpul in acest fel, insa daca ne reducem din timpul alocat somnului pentru activitati inutile iar a doua zi dimineata ne trezim mai obositi decat eram cand ne-am culcat, atunci avem o problema. Iar daca ne petrecem timpul seara muncind, pentru ca nu ne mai ajung orele normale de lucru, atunci cum ne putem astepta sa mai fim productivi a doua zi?
 
Data viitoare cand te prinde ora 2 dimineata pe internet sau in fata televizorului, ar trebui sa te intrebi: as fi dispus sa ma trezesc mai devreme cu o ora sau doua maine pentru a face acelasi lucru? Daca raspunsul este nu, probabil ca ar fi mai indicat sa te odihnesti.
 
 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016