Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce sa faci pentru ca numele tau sa apara printre primele rezultate pe Google

Tags: seo, rezultate google, motoare de cautare, reputatie online, rezultate negative, ranking

Un miliard de nume sunt cautate pe Google in fiecare zi. Insa jumatate din cei care isi cauta numele pe Google nu se regasesc pe prima pagina a rezultatelor si doar 2% din populatie detine toate rezultatele de pe prima pagina.
Compania BrandYourself a creat un infografic pentru a ne ajuta sa intelegem ce anume trebuie sa facem pentru ca numele nostru sa apara printre primele rezultate in Google si cum sa ne imbunatatim reputatia online.
 
Cineva cu siguranta ti-a cautat numele pe Google, fie ca a fost vorba de un angajator, un client sau chiar un potential iubit sau o viitoare iubita. Prin urmare, este important sa ai grija de reputatia ta din mediul online, asa cum te ingrijesti de cea din mediul offline.
 
Aproximativ 15% din populatie are cel putin un rezultat negativ pe prima pagina a cautarilor care ii poate dauna reputatiei.
 
Iata ce sfaturi ne ofera cei de la BrandYourself pentru imbunatatirea reputatiei online:
 
1. Profilul LinkedIn este cel mai important, depasind orice alta retea de socializare. Urmeaza profilul de Facebook si Twitter.
 
2. Daca vrei sa iti fie vizualizate fotografiile, alege Flickr, deaorece acesta este singurul site de fotografii care apare strict in primele doua pagini ale cautarii.
 
3. Pentru blogul personal, alege platforma Wordpress. Aceasta se situeaza cel mai bine in cautari, depasindu-si rivalii Blogger si Tumblr.
 
4. Chiar daca nu iti vine a crede, Vimeo este mai tare decat YouTube, cel putin in materie de ranking. YouTube este mai popular, intr-adevar, insa Vimeo apare primul in rezultatele cautarilor.
 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016