Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 fraze pe care ar TREBUI sa le spui in cadrul interviului

Tags: interviu de angajare, ce sa spui in cadrul interviului, fraze interviu, angajator, candidat, obtinerea jobului dorit

Piata muncii devine din ce in ce mai competitive iar un candidat trebuie sa poata comunica intr-un mod cat mai eficient pentru a avea sanse sa obtina jobul dorit. Va prezentam, in cele ce urmeaza, cateva fraze inteligente care va vor ajuta in cadrul interviului de angajare.
„Sunt familiarizat cu activitatea companiei dvs.”
Aceasta fraza ii arata angajatorului ca sunteti cu adevarat interesat de companie si de domeniul de activititate. Documentati-va corespunzator inainte de interviu, aflati cat mai multe detalii legate de compania respectiva, utilizand toate resursele disponibile online. De asemenea, spuneti-i angajatorului ca sunteti familiarizat cu ultimele produse sau achizitii ale companiei. Explicati-i acestuia in ce mod experienta dvs. profesionala si aptitudinile vor contribui la dezvoltarea companiei.
 
„Sunt o persoana flexibila.”
Trebuie sa ii demonstrati angajatorului ca sunteti o persoana deschisa la minte si extrem de flexibila. Angajatorii cauta oameni care se pot adapta cu usurinta oricarei schimbari, oricarui mediu de lucru, intr-un interval extrem de scurt. De asemenea, acestia isi doresc sa angajeze oameni productivi, care sa poate rezolva mai multe sarcini simultan. Spuneti-i angajatorului ca sunteti o persoana flexibila si ca veti face tot ce este necesar pentru a va asigura ca sarcinile sunt realizate cu succes (sunteti dispus sa lucrati si peste program daca este cazul, sau in timpul pauzei de pranz). Angajatorul trebuie sa stie ca sunteti capabil sa faceti fata oricarei situatii de criza.
 
„Sunt o persoana energica si optimista.”
Atitudinea si starea de spirit sunt contagioase si afecteaza in mod direct moralul intregii echipe. Angajatorii cauta oameni optimisti, care sa aiba o atitudine „orice se poate rezolva”. Aratati-i angajatorului ca sunteti o persoana optimista, vorbindu-i numai de bine pe fostii angajatori sau colegi de munca. Daca veti vorbi de rau companiile la care ati lucrat in trecut, angajatorul va considera ca veti „barfi” si compania sa cu prima ocazie. Evitati orice afirmatii negative in cadrul interviului.
 
„Am o vasta experienta in domeniu.”
Acum este momentul sa straluciti. Enumerati si detaliati toate responsabilitatile anterioare care sunt relevante pentru jobul la care aplicati. Oferiti exemple din trecut, modalitati prin care ati imbunatatit performanta si ati crescut productivitatea.
 
„Sunt o persoana extrem de motivata.”
Un angajat motivat este un angajat productiv, cel putin asa gandeste angajatorul. Oferiti exemple din trecut care sa demonstreze motivatia exceptionala de care ati dat dovada in vederea realizarii obiectivelor. Angajatorii cauta oameni pe care se pot baza pe termen lung.
 
„Imi doresc sa devin expert in acest domeniu.”
Aceasta fraza ii comunica angajatorului ca iti doresti excelenta si nu te vei multumi cu jumatati de masura. Angajatorul te va percepe ca fiind o investitie pe termen lung.
 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Tonila 27-Sep-2012 09:40:52
La genul acesta de anunturi este mai bine sa nu aplici. Poti sa dai peste sefii tai care vor sa afle care oameni au gand de plecare sau peste te miri ce firme de "pacalici" care daca si-ar publica numele ar avea zero aplicanti.

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016