Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Companii care si-au construit sediul sub forma produsului

Tags: sediu, promovare produs, muzeu, inghetata

Sunteti in cautarea unei modalitatie bune de promovare a propriului produs? De ce sa nu modelati atunci forma sediului dupa ceea ce vindeti sau oferiti? A functionat perfect in cazul exemplelor de mai jos.
1. Compania Longaberger
Longaberger produce cosuri asa ca era cumva normal (sic!) sa-si construiasca sediul in forma unui urias cos. Nu este insa vorba despre un cos obisnuit, ci cosul de cumparaturi Longaberger de marime medie construit de 160 de ori mai mare. Cosul include sapte etaje si poate fi vizitat, asemeni unui muzeu.
 


2. Inghetata Twistee Treat
Intre 1983 si mijlocul anilor 1990, Twistee Treat si-a deschis peste 90 de puncte de desfacere pe intreg teritoriul Statelor Unite, fiecare sub forma unui delicios con cu inghetata de vanilie. Aceste tipuri de cladiri se pare ca sunt de vanzare pe piata, la pretul de 475.000 de dolari. Daca ai un buget redus, dar esti bun la manuirea surubelnitei, poti sa-l iei pe bucati, ca mobila de la Ikea, si dai numai 40.000 de dolari.
 


3. Garajul Bibliotecii Publice din Kansas
De obicei, parcarile nu te impresioneaza la privit, dar exemplul de fata este unul frumos. Garajul Bibliotecii Publice din Kansas este ascuns in mod destept in spatele a 22 de carti uriase. Ce e cu adevarat interesant este ca localnicii au putut alege titlurile cartilor uriase, printre care amintim Omul invizibil si Stapanul Inelelor.
 


4. Compania de echipamente United 
Compania United vinde si inchiriaza echipamente grele, cum ar fi compactoare si excavatoare, asa ca este natural ca sediul lor principal sa arate ca un buldozer de doua etaje. Cladirea a fost inaugurata in 1976.
 



5. Sticla de lapte Hood
Vorbim despre o institutie din Boston. In 1933, un anume Arthur Gagnon a vrut sa-si deschida un chiosc de inghetata si designul pe care l-a ales a fost in forma de sticla uriasa de lapte. Proprietarul s-a schimbat, dar sticla a dainuit si e trecuta acum in proprietatea Muzeului Copiilor din Boston. Are o inaltime de peste 12 metri si poate cuprinde 221 725 de litri de lapte.
 



Autor: Alina Negrutiu





Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016