Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

1.000.000.000

Tags: google, youtube, vizitatori unici, facebook,

Google este prima companie de Internet care a atins pragul de 1 miliard de utilizatori lunar. Conform datelor de pe comScore, citate de HuffingtonPost.com, in luna mai, site-urile detinute de Google, inclusiv motorul de cautare, serviciul de mail Gmail si YouTube, printre altele, au atras peste 1 miliard de unici, o crestere cu 8,4 % fata de anul precedent.
Google bate companie plasata pe locul doi, Microsoft, cu aproximativ 100 de milioane de utilizatori, raporteaza comScore. Site-urile detinute de Microsoft au ajuns la 905 milioane de unici, iar Facebook este doar pe locul trei, cu 714 milioane de utilizatori, inregistrand o crestere cu 30% fata de anul trecut.
 
Vizitatorii unici ai Google s-a dublat in ultimii cinci ani, de la 496 de milioane in 2006, anul in care comScore a inceput sa contorizeze numarul de unici, la peste 1 miliard azi.
 
Estimarile comScore se bazeaza pe un esantion mondial de doua milioane de utilizatori ai Internetului, metoda fiind similara calcularii ratingurilor de televiziune de catre compania Nielsen.
 
Cat va dura pana cand Google ajunge la 2 miliarde de vizitatori? Si cand va atinge Facebook pragul de 1 miliard?

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016