Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum, n-ati auzit de Google minus?!

Tags: google plus, google minus, google, parodie

Va place Google+? Ati reusit sa afceti rost de o invitatie? Sau v-ati saturat deja de toata nebunia din jurul noii retele de socializare? Daca faceti parte din ultima categorie, avem o supriza pentru dumneavoastra: un videoclip parodie.
Videoclipul il are la baza pe cel folosit de compania Google pentru a-si promova reteaua, insa sunt suprapuse vocile unor utilizatori rautaciosi care rastoarna scopul declarat al Google plus. De exemplu, filmul debuteaza cu vocea unei baiat care nu crede ca oamenii s-au schimbat atat de mult de cand traiau in pesteri. Suntem manati de aceleasi teribile nevoi, dorinte si aspiratii.

Explicatia vine imediat si este data de o fata care demasca rolul cercurilor: "Uneori vreau sa fac unele lucruri pe la spatele altora, cum ar fi sa-i vorbesc de rau". In asentimentul ei este si urmatorul vorbitor care isi doreste sa retraiasca perioada liceului, caci duce dorul bisericutelor. Si asa mai departe... 


Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016