Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google+ e pe val: Are 90 milioane de membri

Tags: google plus, date google, socializare google plus, utilizatori, membri

Socializarea online a intrat deja in rutina a milioane de utilizatori de internet. Si chiar daca exista Facebook si Twitter, un numar consistent dintre acestia ii revin platformei Google+, care creste frumusel luna de luna.
Reteaua de socializare a Google a depasit deja cifra de 90 milioane de membri, marcand o crestere de peste 50% fata de acum trei luni. Anuntul a fost facut de insusi CEO-ul Google, Larry Page.

„Sunt foarte incantat de cresterea produselor si serviciilor noaste, in speta Android, Gmail si Google+, care are cum 90 milioane de membri la nivel global. Avand o relatie frumoasa cu toti clientii nostri prin intermediul Google+, vom crea experiente uimitoare pentru serviciile noastre. In 2012, avem cateva proiecte grozave pentru utilizatori”, spune Larry Page.

Ultimele date oficiale privind situatia Google+, oferite in octombrie 2011, aratau ca reteaua de socializare avea 40 milioane de membri. Doua luni mai tarziu, unii estimau ca numarul utilizatorilor ar fi ajuns la 60 milioane, pentru ca acum Google sa vorbeasca despre 90 milioane de membri.

Daca acest ritm de crestere se mentine, nu este exclus ca previziunea privind depasirea numarului de 400 milioane de utilizatori pana la sfarsitului lui 2012 sa se implineasca.    

De asemenea, oficialii Google spun ca utilizatorii platformei de socializare sunt foarte activi in ceea ce priveste produsele companiei, 60% dintre ei interactionand zilnic cu acestea, iar 80% saptamanal.  
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016