Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 sfaturi despre cum poti schimba simplele contacte in relatii

Tags: social media, site de socializare, proces de dezvoltare

Social Media a devenit un lucru foarte important pentru afaceristi din mai multe motive. Indiferent daca esti in cautarea unor contacte care ar putea duce la dezvoltarea companiei sau pur si simplu ai nevoie de sfatul unei persoane mai experimentate, Internetul iti este mereu de ajutor.
Social Media poate salva afaceri mari de la faliment. Pe site-urile de socializare poti face aproape orice, poti crea evenimente, intalniri de afaceri si chiar conferinte. Mai mult decat atat, aceasta aptitudine de a lucra in mediul online iti ofera beneficii si ca simplu angajat, deoarce companiile mari au mereu acces la CV-ul si referintele tale. De asemenea, aceasta aptitudine este una pe care o deprinzi dupa indelungi cautari si cercetari.
 
Iata patru sfaturi care te pot ajuta atunci cand esti la inceput:
 
1. Social Media este doar inceputul
 
Faptul ca participi la un eveniment si urmaresti blogul cuiva nu este de ajuns pentru a fi expert in acest domeniu. Prin intermediul site-urilor de socializare si al blogurilor vei reusi sa iti faci cat mai multe cunostinte care te pot ajuta in procesul de dezvoltare al afacerii pe care o conduci. Mai mult decat atat, prin intermediu Social Media poti cunoaste foarte multi antreprenori cu experienta care vor fi in masura sa te ajute cu un sfat atunci cand ai nevoie.
 
2. Urmareste
 
Fii mereu in alerta si incearca sa urmaresti toate persoanele care reprezinta un posibil ajutor pentru compania ta. Urmareste-le postarile si incearca sa vorbesti cu ele cat mai mult, astfel incat sa incerci sa le analizezi modul de gandire si de a actiona atunci cand intalnesc o situatie mai dificila pentru compania pe care o conduc sau pentru afacerea pe care o administreaza.
 
3. Evita e-mail-urile
 
Cu toate ca in urma cu numai doi an e-mail-urile erau foarte utile, acum cand Social Media este atat de utila este foarte greu sa urmaresti e-mail-urile. Evita sa ajungi in situatia in care sa ai peste 3000 de mesaje necitite, pentru ca indiferent cat de mult vei dori sa le raspunzi tuturor celor care te contacteaza nu vei reusi. Mai mult decat atat, unele anunturi sau interbari nu vor mai fi de actualitate.
 
4. Cauta
 
Daca ai auzit de vreo personalitate din domeniul in care activeaza si afacerea ta, nu ezita sa o cauti pe site-urile de socializare. Fii politicos si pune-i intrebarile la care nu ai gasit raspuns. Nu adopta o atitudine aroganta, deoarce in aceasta situatie tu esti cel care trebuie sa fie ajutat. Daca actionezi corect, cealalta persoana nu va avea nici un motiv sa nu iti raspunda. 

 
Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016