Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Arma secreta prin care poti ajunge un guru al informatiei pe Twitter

Tags: twitter, tweet, social media, informatie, buffer

Cum va descurcati la categoria de social media? Stiati ca, din ce in ce mai mult, afacerile serioase incep sa calculeze rentabilitatea capitalului investit pe retelele de socializare? Acest fapt nu este surprinzator, avand in vedere ca cei mai multi clienti sunt online si tot online trebuie sa venim in intampinarea lor. Repetam intrebarea: cum administrati fluxul de informatii de pe Twitter?
Va oferim acum o sugestie: programati-va eficient mesajele pe Twitter!

Nu toata lumea este de acord cu programarea tweet-urilor. Nu era Twitter o platforma bazata pe interactiunea in timp real?! In orice caz, daca vreti sa deveniti o resursa valida de informatii specializate, oferiti-le publicului ca pe o recompensa. Etapizarea publicarii mesajelor va ajuta, in ultima instanta, alocandu-va o marja suplimentara de timp pe care-l puteti folosi raspunzand la intrebari sau optimizandu-va contul.
 
Exista Buffer  prin care puteti selecta orele zilei la care pot fi trimise tweet-urile. Are o varianta gratuita, dar si contra cost (cinci sau 30 de dolari pe luna), oferind si bonusuri, cum ar fi conturi suplimentare, mai multi utilizatori, mai multe mesaje trimise si mai multe ore de trimitere.
 
Nu este deloc complicat sa faceti o programare cu ajutorul Buffer. Va duceti la tabloul de bord si selectati orele, apoi, in sectiunea Buffer, alegeti mesajele. Exista o extensie Chrome care faciliteaza programarea mesajelor direct de la articolul de baza.

Buffer ofera cateva instrumente analitice utile: arata numarul de clicuri, numarul de mesaje retransmise (retweets) si conturile "responsabile" de asta, dar arata si care sunt postarile cele mai populare. Incercati!
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016