Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cateva instrumente social media foarte utile

Tags: instrumente social media, monitorizare online, canale social media

Canalele social media au devenit o parte integranta a vietii noastre. Le gasim la munca, acasa, la scoala, practic peste tot. Si numarul acestora este in continua crestere. Insa pe masura ce creste numarul canalelor social media, creste si numarul serviciilor create special pentru masurarea si monitorizarea acestor canale.
Iata o lista a celor mai utile si populare instrumente destinate eficientizarii experientei pe canalele social media:
 
1. EditFlow - acesta este un plugin WordPress ce permite administrarea echipei editoriale. Pentru cei care detin un website unde scriu mai multi autori, EditFlow este o metoda eficienta de monitorizare si organizare.
 
2. TweetReach - un instrument ce iti permite sa vezi pana unde ajung tweet-urile tale, cati oameni le citesc, de cate ori au fost repostate tweet-urile, si asa mai departe. Este util atunci cand vrei sa observi cat de eficiente sunt tweet-urile postate, dar si pentru a justifica rezultatele campaniilor social media in fata conducerii, de exemplu.
 
3. HootSuite - este un panou social media ce iti masoara activitatea pe toate retelele de socializare. Acesta permite administrarea mai multor profiluri, programarea postarii anumitor mesaje sau tweet-uri, analizarea traficului, si asa mai departe.
 
4. Traackr - este o metoda simpla prin care sa descoperi oamenii influenti din industria in care activezi. Acest instrument este util indeosebi pentru brandurile care doresc sa creeze campanii social media care sa se imbunatateasca in timp.
 
5. SocMetrics - un instrument ce iti permite sa identifici brandurile influente, sa intelegi filosofia acestora, sa interactionezi cu ele si apoi sa iti monitorizezi propria campanie.
 
6. Social Mention - un site ce iti permite sa cauti si sa monitorizezi in timp real anumite cuvinte cheie. Este un instrument esential pentru monitorizarea prezentei online a unui brand si masurarea influentei acestuia.
 
7. Ice Rocket - un motor de cautare a blogurilor extrem de eficient, care iti permite sa cauti un anumit subiect sau un anumit brand si sa vezi de cate ori este mentionat in bloguri.
 
8. Rapleaf - un instrument util pentru cei care trimit newslettere prin email. Acest site iti ofera informatii importante despre preferintele celor din lista de email, pe care le poti valorifica pentru crearea de oferte unice si atragatoare.
 
Retine faptul ca monitorizarea retelelor de socializare este foarte importanta atunci cand creezi o campanie online, nu doar pentru a vedea ce functioneaza si ce nu, dar mai ales pentru a efectua modificarile necesare astfel incat clientii sa fie intotdeauna multumiti.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016