Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa-ti indeplinesti obiectivele: Noteaza-ti obstacolele intalnite

Tags: obstacole, realizarea obiectivelor, indeplinire obiective, scop final, beneficii, atingere obiective

Nu este niciodata usor sa iti duci la indeplinire obiectivele propuse. Chiar daca majoritatea specialistilor ne recomanda sa ne concentram asupra elementelor pozitive si sa ne amintim de scopul final pentru a nu ne pierde dorinta de reusita, astazi primim un altfel de sfat din partea site-ului Lifehacker: sa ne amintim intotdeauna de obstacolele intalnite pe parcurs.
In indeplinirea oricarui obiectiv, fie ca acesta se refera la formarea unui obicei, realizarea unui proiect, sau indeplinirea unei alte sarcini in viata profesionala sau cea personala, ne confruntam cu diverse obstacole. Este usor sa ne imaginam cat de minunat va fi cand vom duce obiectivul la indeplinire, insa este la fel de important sa scoatem in evidenta obstacolele intalnite.
 
Pentru a nu trece cu vederea obstacolele, putem realiza o lista a acestora. Spre exemplu, sa ne gandim la un obiectiv, sa notam trei beneficii aduse de acesta, dar si trei obstacole pe care le intampinam pe parcurs. Daca ne formam acest obicei, ne vom asigura ca dispunem de energia si motivatia necesare pentru a identifica obiectivele care merita efortul si cele care ar fi mai bine sa nici nu fie incepute.
 
Cel mai probabil, deja am luat in considerare aceste aspecte, insa conteaza sa punem in balans elementele pozitive si obstacolele, pentru a dobandi o versiune mai realista asupra atingerii obiectivului. Astfel, vom fi mai putin dispusi sa ne luam angajamente care nu ne vor aduce succesul.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016