Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ultimele statistici in materie de internet marketing

Tags: internet marketing, statistici, social media, retele de socializare, engagement, strategii de marketing

Nu esti multumit de succesul inregistrat pe Facebook sau Twitter? Compania HubSpot a creat o lista de statistici cu scopul de a ne clarifica anumite nelamuriri legate de strategiile de internet marketing.
1. Cu cat adaugam mai multe postari pe zi, cu atat scade nivelul de engagement. Ai luat in calcul faptul ca s-ar putea sa postezi prea mult continut, prea des?
 
2. In medie, companiile raspund doar in proportie de 30% la feedback-ul primit din partea fanilor pe retelele de socializare. Daca vrei sa iesi in evidenta si sa iti depasesti concurenta, interactioneaza cu fanii de pe retelele de socializare.
 
3. Numarul persoanelor care isi verifica email-ul pe smartphone sau tableta a crescut cu 80% in ultimele sase luni. Dispozitivele mobile devin din ce in ce mai populare. Asigura-te ca site-ul tau este afisat corespunzator pe dispozitive mobile pentru a obtine rezultate optime.
 
4. Mai putin de 0,5% din fanii de pe Facebook interactioneaza cu brandul respectiv. Brandurile nu ofera continut relevant si experiente inedite, asadar exista foarte putini fani care interactioneaza efectiv cu brandul. Intreba-ti fanii de pe Facebook ce fel de continut isi doresc sa primeasca si ofera-le un astfel de continut.
 
5. 45% din cei 2 miliarde de utilizatori de internet locuiesc in Asia. Ia in calcul diferentele culturale atunci cand te adresezi unui public larg, international.
 
6. 61% dintre email-urile primite pe conturile de  business sunt neimportante. Avand in vedere ca inbox-urile sunt pline de informatii inutile, email-urile tale trebuie sa fie diferite, personalizate si sa ajunga la momentul potrivit pentru a fi vazute.
 
7. 20% din utilizatorii Facebook au achizitionat un produs dupa ce au citit comentarii sau au vazut reclame pe site. Oamenii sunt influentati tot de alti oameni. Publicitatea pe Facebook poate da roade.
 
8. 40% din conturile social media si 8% din mesajele trimise aici sunt de tip spam.
 
9. Pe YouTube sunt vizionate peste 3 miliarde de ore de video pe luna. Continutul video este o parte importanta a experientei online. Ia in considerare acest aspect atunci cand iti dezvolti strategia de marketing. Clipurile video cu cel mai mare succes online sunt cele care dureaza mai putin de doua minute.
 
10. 73% din utilizatorii de smartphone acceseaza retelele de socializare prin aplicatii mobile cel putin o data pe zi. Asigura-te ca distribui continut optimizat pentru dispozitive mobile.
 
11. 91% din adultii din mediul online folosesc in mod regulat retelele de socializare. Nu uita sa incluzi retelele de socializare in strategia ta de marketing.
 
 
 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016