Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

VIDEO: Sfaturi pentru a reusi in marketingul de retea

Tags: marketing in retea, distribuitori, newsletter, campanii publicitare

Marketingul de retea reprezinta o afacere in care companiile platesc pentru reclama numai dupa ce produsele lor sunt vandute.
Puterea reclamei este pusa la lucru in mod sistematic si profitabil pentru toti participantii la afacere. Deoarece prin marketingul in retea companiile nu mai cheltuie milioane de dolari pe campanii publicitare in presa, radio, televiziune, acestea isi folosesc bugetul de publicitate pe retribuirea retelei de distribuitori independenti.

Distribuitorii provin din toate mediile de viata. Ei isi intregesc veniturile printr-o afacere de marketing in retea si mai mult de atat, este un tip interesant de afacere care poate fi demarata la domiciliu. Iata cateva sfaturi pentru a reusi in marketingul in retea:

Alegeti cea mai potrivita firma
Exista un numar imens de firme care functioneaza dupa modelul marketing de retea. Acordati-va timp pentru a le compara, pentru a va informa asupra acestora, pentru a alege cea mai potrivita firma cu care sa lucrati.

Alegeti bine produsul
Va trebui sa vindeti un produs, sau mai multe produse, asa ca asigurati-va ca sunteti
intr-adevar entuziast cu privire la aceste produse; in caz contrar, nu veti reusi sa convingeti alte persoane sa le cumpere.

Gasiti un forum de discutii pentru a face schimb de idei
Cautati un forum de discutie pe acest subiect sau chiar forumuri specifice pentru fiecare firma de marketing de retea. Faceti-va timp pentru schimburi de idei cu alti distribuitori!

Faceti rost de carti si cursuri care trateaza marketingul de retea
Daca dipuneti de un buget restrans, cautati in anticariate carti care trateaza vanzarile, marketingul de retea si lucrul in echipa.

Abonati-va la mai multe newslettere
Exista mai multe newslettere in limba engleza la care puteti avea abonament gratuit, si care va pot furniza o multime de sfaturi pentru a reusi in marketingul de retea.

Comandati un kit de start-up
Nu este nevoie sa cumparati toate produsele din prima luna, insa mai multe firme de
marketing de retea au un kit de start-up deja creat pentru noii distribuitori, iar acest kit de cele mai multe ori este complet. Comandandu-l, puteti testa chiar dumneavoastra produsele inainte de a le vinde, ceea ce va va creste sansele de reusita.

Perseverenta este foarte importanta!
 
Autor: Marketingportal


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016