Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Advertising extrem: iPad, lansat din spatiu

Tags: ipad, spatiu, g-form, carcasa

Cand vine vorba despre promovare, nimic nu pare sa functioneze mai bine decat clasica metoda demonstrativa. Si cu cat testarea este mai spectaculoasa, cu atat increderea publicului in produs este mai mare.
Spectaculoasa este si prezentarea ultimei inovatii G-Form, o companie ce produce huse si carcase speciale pentru tablete si care a lansat pe YouTube filmul celui mai nou experiment al sau, in care vedeta este un iPad.
Tableta produsa de Apple a fost imbracata intr-o carcasa 6oz Extreme Edge, ridicata in spatiu cu ajutorul unui balon si de-acolo lansata inapoi pe pamant. Desi a cazut de la peste 300.000 de metri altitudine, iar locul aterizarii era plin de pietre, iPad-ul a supravietuit remarcabil aventurii. Gratie carcasei protectoare, gadgetul se afla in stare de functionare si era inca deschis.       
Compania producatoare spune ca husele sale speciale absorb peste 90% din energia generata de impact, iar daca este sa privim clipul de prezentare, cum am putea sa-i contrazicem?
Desigur, in doar cateva zile de la postarea sa pe YouTube, clipul a devenit viral, adunand peste 2 milioane de vizualizari.
G-Form este recunoscuta pentru prezentarile sale extreme. Anul trecut, carcasele sale au avut de infruntat bile de bowling, rotile masinilor si alte caderi spectaculoase.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016