Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Hartile Google revin pe iPhone

Tags: harti google, google maps, iphone, harti iphone, google maps ios

Dupa ce utilizatori din toata lumea s-au razvratit impotriva inlaturarii hartilor Google din sistemul iOS 6 si a inlocuirii lor cu unele create de Apple, aspru criticate pentru inexactitati si ineficienta, iata ca ele revin sub forma unei aplicatii disponibile in App Store.
Google a lansat o aplicatie a celebrelor sale harti care sa poata fi descarcata de utilizatorii noului sistem iOS.  Aplicatia Google Maps pentru iOS include navigare strada cu strada si harti vectoriale pentru care nu trebuie download constant de date.

Lansarea aplicatiei vine la doua luni si jumatate de cand Apple a scos hartile Google de pe software-ul destinat dispozitivelor iPhone si iPad din cauza unei neintelegeri legate de zona de advertising si modul de impartire a veniturilor.

Decizia Apple s-a dovedit a fi una gresita intrucat compania a primit nenumarate plangeri privind propriul sistem de cautare inclus in cea mai recenta versiune a sistemului iOS si descarcata de peste 200 milioane de persoane.

Hartile Apple au fost aspru criticate din cauza inexactitatilor privind locatiile, a informatiilor eronate ori incomplete.  

Ba mai mult, Tim Cook, CEO-ul Apple, a fost fortat sa-si ceara scuze public pentru hartile create si a facut chiar recomandari utilizatorilor sa apeleze la produsele similare ale concurentei.

Hartile Google pot fi descarcate gratuit din App Store.  
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016