Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Alaska Airlines devine o companie laica

Tags: alaska, psalmi, religie, marketing

30 de ani i-au trebuit companiei de transport aerian Alaska Airlines sa renunte la tavile inscriptionate cu rugaciuni. Alaska Airlines a anuntat miercuri ca va renunta la versurile extrase din Psalmi de pe tavile sale, informeaza Huffington Post.
Purtatorul de cuvant al companiei, Bobbie Egan, a declarat ca decizia a fost luata in urma plangerilor inaintate de clientii acre prefera sa nu amestece religia si transportul aerian. Decizia reflecta respectul pentru diferitele religii si atitudini culturale ale variatilor clienti si angajati, se arata in anuntul schimbarii facute publice de companie.

"Unii clienti au gasit cuvintele recomfortante, altii au fost de parere ca sentimentul religios nu este adecvat pentru a fi promovat in avion si au cerut sa nu primesca astfel de mesaje", a adaugat purtatorul de cuvant.

Vederile folosite au fost o miscare in cadrul unui plan de marketing menit a diferentia compania de competitorii sai si nu a fost una originala, ci imprumutata. Din toamna anului 2011, cand Alaska Airlines nu a mai dat mese gratuite, vederile religioase au insotit doar tavile de la clasa intai.

Multa vreme, comentariile primite au fost mai mult pozitive, lucru care s-a schimbat in ultima vreme. Asa ca indepartarea aluziilor religioase era una necesara si va intra in vigoare de la data de 1 februarie.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016