Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dupa Angry Birds vine Angry Brides

de Elena Stanescu
Tags: angry birds, angry brides, zestre, joc online, facebook, fani

"Angry Brides" ("Mirese nervoase" si nu "Pasari nervoase"), un joc online care vizeaza cererile ilegale de zestre, a devenit hit in India.
Jocul online "Angry Brides", care a facut mare valva in India, vizeaza atragerea atentiei asupra pretentiilor ilegale de zestre din partea viitorilor soti. Jocul a atras deja 270.000 de fani si este inspirat din un al joc renumit "Angry Birds".
"Angry Brides" prezinta trei potentiali miri – un inginer, un doctor si un pilot – care trebuie sa suporte atacurile din partea mireselor dupa ce cer ca acestea sa nu aiba o zestre mai mica de 1,5 milioane de rupii (aproximativ 23.000 de euro). De fiecare data cand un jucator (el sau ea) loveste un mire, cel dintai castiga bani pentru un fond virtual anti-zestre.
Jocul, dezvoltat de shaadi.com, este disponibil ca aplicatie pe Facebook. Plata si cererea de zestre a devenit ilegala in India inca din 1961, dar aceasta traditie inca se mai aplica. Cererile pentru zestre sunt pretinse uneori chiar si dupa ceremonia de casatorie si in cele mai rele cazuri miresele sunt torturate si chiar ucise daca parintii nu platesc.
Conform Biroului National de Evidenta a Crimelor din India, in 2010, 8.391 de femei au murit in incindente care au avut legatura cu o cerere de zestre.
Autor: Elena Stanescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016