Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Florile raului

Tags: florile raului, agent provocateur, lenjerie intima, kylie minogue

Celebra firma de lenjerie Agent Provocateur a lansat o noua campanie intitulata poetic "Fleur Du Mal", care, in ciuda tentelor misogine si extrem de provocatoare, nu a fost anulata de celebra ASA, Autoritatea pentru Standarde in Publicitate din Marea Britanie. Motivul: "este putin probabil sa jigneasca foarte multa lume", scrie Daily Mail.
Spotul arata o femeie in rochie de noapte care este "rapita" de patru femei imbracate sumar, doar in lenjerie intima si cizme de piele. Victima lesina, dupa ce tipa ingrozita, si, ca intr-un film horror, este tarata pe podea, dezbracata de cele patru modele si "devorata".

Finalul apoteotic o prezinta pe bruneta renascuta in lenjerie de la Agent Provocateur, fiind convertita clanului de vampirite (una din subtemele reclamei). Se uita seducator spre camera, in timp ce agentele racolatoare stau cuminti in spatele ei.
 
Reprezentantii Agent Provocateur spun ca reclama lor este o abordare unica a filmului horror, gen care se potriveste perfect vibratiei erotice dorite.
 


Nu este prima data cand Agent Provocateur lanseaza o reclama controversata. In 2001, BBC a interzis un spot cu Kylie Minogue, insa acesta a ajuns sa aiba cele mai multe accesari pe Internet, Daily Mail estimand ca 360 de milioane de oameni au vazut-o.


Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016