Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Inapoi in viitor: un nou viral de promovare Volkswagen

Tags: inapoi in viitor, volkswagen, vw, social media, facebook

Volkswagen (VW) a lansat, in Marea Britanie, cea mai mare campanie in social media de pana acum, pentru a promova cea de 35-a aniversare a modelului Golf GTI. Actiunea este una care se va baza pe videoclipuri virale postate pe pagina britanica de Facebook a companiei.
In filmulete, Golf GTI este o masina a timpului, surprinsa de-a lungul celor 35 de ani, in cadrul unor evenimente cum ar fi Nunta de Argint a Reginei, din 1977, sau eclipsa de soare din 1999. Campania incepe saptamana aceasta si va continua vreme de patru saptamani, fiecare flmulet postat pe pagina de Facebook a VW concentrandu-se pe o ocazie diferita, de dupa anul 1976 (cand a aparut modelul).
 
Nigel Brotherton, director de comunicare al companiei, spine ca scopul este de a capitaliza notorietatea de lunga durata a modelului. In acelasi timp, lipsa de promovare prin publicitate above-the-line este un experiment. Brand-ul este hotarat sa afle cum se va concretiza strategia in aceste medii, in comparatie cu media traditionale.
 
Volkswagen recunoaste ca miscarea echivaleaza cu un salt in necunoscut si asteapta cu nerabdare sa vada rezultatele.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant