Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mentos, guma pura si pudica

Tags: mentos, guma, reclame mentos, printuri, mentos pure fresh

Se stie ca sexul vinde. Usor si repede. Se poate intampla totusi ca imaginea prea sexy sa eclipseaza produsul, exact ca atunci cand se tine minte gluma, dar se uita produsul care era promovat. Mentos insa pare sa fi gasit doza perfecta de erotism de pus in reclama.
In vreme ce multe branduri pun sexualitatea in prim-plan, Mentos, dimpotriva, a decis sa o ascunda. Chiar cu propriul produs. Colectia de printuri pentru promovarea noii game Pure Fresh Gum ilustreaza intr-o maniera amuzanta cum te poti folosi de imagini deocheate fara insa a-ti urca o intreaga lume in cap.

Reclamele ce vor aparea in cele mai renumite reviste americane au fost create de agentia Martin, iar protagonistii lor apar in posturi sexy, fara insa fi sexy. Asta pentru ca Mentos si mesajul sau „Look, we have gum” cenzureaza imaginea exact acolo unde trebuie.












Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016