Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Millennium Bank a obtinut premiul pentru cea mai buna campanie de publicitate din zona bancara

Tags: milennium bank, campanie, premiu, cea mai buna campanie de publicitate, visa, visa forum

Alaturi de aprecierea clientilor, o campanie buna, fie si una bancara, poate sa aduca companiei si un premiu de recunoastere. Un astfel de premiu a primit Millennium Bank in cadrul conferintei Visa Forum din acest an.
Pentru promovarea facilitatilor oferite clientilor la folosirea cardurilor de debit si de credit Millennium Bank a fost recompensata cu premiul "Cea mai buna campanie de publicitate", in cadrul coferintei Visa Forum, eveniment organizat de Visa Romania.
Premiul a fost acordat pentru campaniile de publicitate dedicate Cardului de debit cu Bani Inapoi si Planului de Rate cu Dobanda Zero atasat cardului de credit.
"Campaniile Millennium Bank au fost printre cele mai vizibile de pe piata. Cardul de debit cu Bani Inapoi si Planul de Rate cu Dobanda Zero atasat cardului de credit aduc inovatie pe piata romaneasca si ofera beneficii importante clientilor, ceea ce le diferentiaza de produsele similare", a declarat Catalin Cretu, General Director Romania, Visa Europe.
Planul de Rate cu Dobanda Zero atasat cardului de credit a fost lansat in primavara lui 2011 si permite clientilor sa ramburseze sumele folosite pentru cumparaturi la orice comerciant din Romania sau din strainatate in rate egale, fara dobanda si fara comisioane. Facilitatea este disponibila la oricare dintre cei 30 de milioane de comercianti din 200 de tari care accepta plati cu cardurile Visa, ceea ce reprezinta o premiera pentru un card de credit emis pe piata din Romania.

Pe de alta parte, Cardul de debit cu Bani Inapoi a fost lansat in toamna acestui an si returneaza clientilor pana la 100 de lei lunar din valoarea cumparaturilor efectuate in supermarketuri si benzinarii din Romania.

"Acest premiu recunoaste eficienta campaniilor si dedicarea Millennium Bank fata de crearea unei oferte complete de carduri pentru persoane fizice, cu caracteristici inovatoare care aduc valoare adaugata pentru clienti", spune Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank.
Evenimentul anual Visa Forum este organizat de Visa Romania pentru bancile membre si prezinta rezultatele anuale, noutati si programe dezvoltate de companie de-a lungul anului anterior.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016