Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pepsi sustine fotbalul romanesc: Brandul a lansat impreuna cu Academia de Fotbal Gheorghe Hagi proiectul Next 11

Tags: pepsi, academia gheorghe hagin next 11, gheorghe hagi, moga

Dintre toate sporturile, Pepsi a avut mereu o atractie speciala pentru fotbal, pe care l-a sustinut, sponsorizat si promovat. De-a lungul timpului, brandul s-a asociat cu nume cu rezonanta precum Beckham, Ronaldo, Ronaldinho, Zidane sau Messi, adevarate modele pentru toti tinerii pasionati de fotbal. Si pentru ca in Romania exista si pasiune si talent in acesta directie, Pepsi a decis sa sustina fotbalul autohton incheind un parteneriat pe termen lung cu Academia Gheorghe Hagi.
Cu o traditie solida in sustinerea tinerelor talente din fotbal la nivel national si international, Pepsi devine astfel primul sustinator al proiectului Next 11 – Echipa Viitorului, proiect care isi propune sa ofere conditiile optime de pregatire a viitorilor de jucatori de top in fotbalul international prin investitia in tinerii cu potential.

Evenimentul de lansare a proiectului a fost organizat de Graffiti PR si GMP PR si i-a avut ca invitati pe Gheorghe Hagi, Levent Yuksel (Business Unit General Manager, PepsiCo East Balkans) si Calin Clej (Marketing Manager Beverages, PepsiCo Romania).

Cu aceasta ocazie a fost lansata si campania de comunicare a parteneriatului dintre Pepsi si Academia Gheorghe Hagi. Aceasta include un spot TV creat de Graffiti BBDO ce face referire de meciul de la Mondialul American, din 4 iulie 1994, in care Gheorghe Hagi a fost vedeta momentului.

Proiectul beneficiaza de asemenea de propriul sau imn, creatie a celui mai cunoscut nume din industria muzicala romanesca, Marius Moga. Imnul Next 11 va putea fi remixat de fanii Pepsi cu ajutorul unei aplicatii speciale disponibila pe pagina de Facebook a Pepsi Romania.



„Speram ca acest proiect sa ii ofere fiecarui tanar jucator sansa catre performanta. Noi suntem foarte mandri sa fim parteneri in proiect si sa conturam istoria fotbalului romanesc alaturi de unul dintre cei mai valorosi reprezentanti, Gheorghe Hagi. Pasiunea, sacrificiul, credibilitatea, implicarea sa pentru tanara generatie reprezinta un pasaport catre succes al acestei actiuni ambitioase si necesare", spune Levent Yuksel (Business Unit General Manager, PepsiCo East Balkans).

Parteneriatul cu Academia de Fotbal Gheorghe Hagi este una dintre cele mai semnificative investitii pe care Pepsi le-a facut in sustinerea tinerelor talente din sportul romanesc.

Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 2 comentarii

ana 21-Mai-2012 18:42:03
Faina campanie! Nota 10 lui Hagi si multa bafta in a reusi ceea ce si-a propus!
Anghel 16-Mai-2012 11:39:15
Bravo lor! Este o initiativa geniala din partea Pepsi! Cineva din privat se implica intr-adevar, pentru prima oara. Asta inseamna un program coerent, nu bani dati ca sa ajunga pe tricourile fotbalistilor!!

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016