Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Redesign cu Farmec: Cocoon Bucharest a creat noile ambalaje AslaVital

Tags: farmec, redesign, aslavital, aslavital mineralactiv, cocoon bucharest

Centenarul il serba in urma cu mai bine de 20 ani dar, in ciuda varstei, bunicuta cosmeticii romanesti se tine cat se poate de bine. Ba mai mult, se reinventeaza. In aceasta primavara, Farmec vine cu o reteta si un design nou pentru unul dintre cele mai renumite si apreciate branduri ale sale: AslaVital.
AslaVital Mineralactiv este noua gama de produse cosmetice produse in laboratoarele Farmec destinate tenului sensibil, care contin un complex fomat din argila naturala si extract organic de Goji.

Aceste schimbari au impus si un redesign de ambalaj care a fost semnat de Cocoon Bucharest. Linia a ramas simpla, iar cromatica calda si constrastanta a urmat culorile principalelor ingrediente ale noilor produse: argila si extractul de Goji.   
"Din punct de vedere cromatic, gama combina culoarea bej natural a argilei cu rosul specific fructelor de Goji. Accentele de auriu din design, precum si utilizarea unor fonturi elegante, plaseaza produsele AslaVital in acea zona a calitatii pe care o merita, datorita beneficiilor exceptionale", spune  Simona Straut (Managing Director, Cocoon Bucharest).

Farmec este liderul pietei de produse cosmetice romanesti, multe dintre marcile produse la Cluj aflandu-se in topul preferintelor consumatorilor autohtoni.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 4 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 10 comentarii

Parere 10-Apr-2013 01:33:28
Pai sa auzim de performante diagnostice, cazuri rare diagnosticate de miss nulitatate .....surpriza nu exista...ce mirare la asa geniu medical....pacienti lipsa dovada deplasarea talentelor universitare in alte orase unde ..surpriza lipsa completa succes , asa ca ......jenant ptr o nulitate medicala
Parere 10-Apr-2013 01:25:27
Continuare
Pacientii nu o prea iubesc pe doamna doctor dovada multiplele cazuri ajunse la colegii de breasla tratate anterior execrabil de acest personaj. Si poate sa ne povestessca doamna totusi cum a reusit performanta de a deveni medic militar peste noapte bine fiind cunoscuta ptr submediocritatea sa. De asemenea ca veni vorba de Vanghelie, Becali, traim in societatea lor creata de unii ca ei,in care in mod normal una ca hana decean nu avea ce cauta din pacate unele lucruri nu pot fi cumparate inteligenta frumusetea asa ca saraca fata batrina urita si proasta incearca si ea sa riposteze ....adica nulitatea HANA
DEcea

ce cauta,traiasca pilele lui tata si banii lui tata care pot cumoara orice
Parere 10-Apr-2013 01:11:07
Doamna nulitate hana decean este extrem de activa la combaterea opiniilor , mai indicat ar fi sa puna mana pe o carte de dermatologie in timpul asta sau sa isi viziteze proprii studenti care nu o cunosc sau si mai bine sa comunice oficial nota la examenul de specialitate in dermatologie cu care a devenit specialista si experta. Nu e vorba de frustari si ignoram paranoia doamnei si manifestarile schizofrenice ptr care se afla sub trstament psihiatric de multa vreme ci doar de PURUL ADEVAR. Ps: ar trebui ca doamna doctor hana decean sa isi mai viziteze psihiatrul ca tratamentul mai trebuie schimbat iar xa o recomandare consumul de alcool in exces nu va ajuta miss nulitate
Loredana 10-Mar-2013 12:39:49
Opinii de genul celor exprimate de cluj = parere generala, Dana, Ioana, nu fac decat sa va descalifice doamnelor. Marturisesc ca, intr-o prima faza nu am recunoscut retorica, dar facand apel la memorie mi-am amintit ca anul trecut in timpul orelor de curs am auzit barfe de genul acesta exprimate chiar in fata studentilor. Probabil ca ar trebui sa stie si doamna doctor identitatea dumneavoastra.
Adriana 10-Mar-2013 12:20:50
Evident comentariile la adresa doamnei doctor au la baza frustrarile feroce ale unor asa-zisi colegi de breasla(Carmen, Dana) indignati in primul rand pe propriile limitari profesionale. Asa e de cand lumea la romani - valoarea este tolerat, atata timp cat nu deranjeaza,
prostul - cat timp nu ajuta.
Poate ar fi util in cazul de fata si nu numai sa apelam la parerea pacientilor, beneficiarii de drept ai serviciilor medicale, carora in decursul timpului acest cadru medical, prin activitatea profesionala si empatia de care a dat dovada in relatia cu ei a tratat omul si boala in aceeasi masura.
Marius 08-Mar-2013 23:45:45
Frustrarea vad ca este maxima in comentariul "cluj=parere generala" care depaseste totusi limitele bunului simt. Asa, sub un pseudonim, oricine poate improsca cu noroi o idee, o persoana. Ati fi putut d-le/d-na doctor (caci asta pot presupune ca sunteti) sa va lasati numele si sa va asumati " frumoasa" compunere. Si sa va mai temperati frustrarile, caci dauneaza sanatatii. Poti avea o parere contra unei persoane fara a ti-o exprima in stil Vanghelie/Becali. Eu am fost foarte multumit de serviciile doamnei doctor si am recomandat-o tuturor. Va doresc toate cele bune.
cluj = parere generala 19-Feb-2013 00:22:47
redesign cu farmec prost ales, din pacate ca si mu,te optiuni complet gresite ale firmei alegerea unei nulitati in domeniul dermatolologiei ca reprezentant si medic ce promoveaza produsele este una din multele greseli facute de a lungul timpului de farmec.Asocierea firmei cu o nulitate promovata in domeniul doar de banii lui taticul si gradul in securitate, un medic facut peste noapte (pardon intr un an) din medic civil in medic militar cu grad de capitan, asa zisa asistent universitar la fiziologie (studentii nu stiu ca exista ), doamna doar incaseaza salariul lunar nu si preda , prom0vata strict pe pile, bani, relatii de rudenie in medii suspuse politice, caracterizata de o crunta mediocritate a a ajuns imaginea firmei . PS : pozele sunt retusate grosolan in photoshop, fizicul dizgratios din realitate nu poate fi camuflat de trucajele ieftine
carmen 06-Dec-2012 22:13:06
sunt de aceeasi parere ca si dana, cred ca ioana e singura multumita de doamna doctor, probabil unica pacienta
Ioana 18-Apr-2012 15:38:28
Poate pentru dvs. , parerea mea care am fost pacienta D-nei doctor este cu totul alta, am doar cuvinte de lauda la adresa ei si in plus pot sustine cu tarie faptul ca este o profesionalista si in plus e o persoana educata si cu f. mult bun simt, este o parere formata in decursul a 4 ani.
Dana 13-Apr-2012 17:07:25
Din pacate medicul prezent in reclama e un dezastru , rusine va promovati produsele cu dermatologi de o incompetenta rara numita hana decean rusinea dermatologiei

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016