Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sfaturi la care nu ne-am gandit niciodata. Secretele expertilor in online

Tags: afacere online, business, succes, competitori

Avem tendinta, de foarte multe ori, sa reinventam roata, sa pornim totul de la zero, sa ne ingreunam singuri traseul. In multe astfel de situatii, toate aceste piedici sunt si scuze pe care ni le servim singuri in incercarea de a mai trage putin de timp inainte de a trece la fapte.
In rest insa, abordarea care presupune sa vrem sa facem totul de unii singuri nu ne poate aduce decat multe pagube.

Iata ce spun unii dintre cei mai priceputi oameni care activeaza in online despre ceea ce le-a adus lor succesul:

1. Nu trebuie sa fii original, ci doar relevant.

Gurbaksh Chahal, antreprenorul care vindea imprimante in online inca de la 16 ani si care astazi e unul dintre cei mai cunoscuti oameni din industria publicitatii online, considera ca nu trebuie in mod obligatoriu sa inventam ceva, ci e suficient uneori sa ne uitam pe piata, sa vedem ce functioneaza deja si sa devenim mai buni decat competitorii.


2. Nu lasa tehnologia sa dicteze ce faci.

Daca programatorul iti spune ca nu se poate si ca ar fi mai usor intr-un alt fel (fel care s-ar indeparta de viziunea ta), cauta-ti un alt programator. Trebuie sa te asiguri ca echipa ta munceste in aceeasi directie cu tine.


3. Gandeste afacerea ca o afacere, nu ca o activitate in online.

Cei mai multi pionieri ai afacerilor online iti vor spune ca astazi presa se sala cucerita foarte usor de noile tehnologii si companiile dinamice fara a analiza intotdeauna modul in care acele companii urmeaza sa produca bani.

Chiar daca mediul online pare sa fie o saltea moale in comparatie cu structura rigida din viata reala, se pare ca cele mai multe sfaturi ne reamintesc sa nu facem prea multe diferente cand vorbim de o afacere din online si un business care presupune un spatiu fizic.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016