Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ti-ai pierdut fotografiile? Ti le recupereaza o noua aplicatie

Tags: lost photos, aplicatie, itunes, cautare fotografii, e-mail

De cate ori nu ti s-a intamplat sa nu-ti mai amintesti in ce e-mail ti-au fost trimise fotografiile dintr-un concediu sau sa iti aduci brusc aminte ca acum trei ani ai salvat intr-un folder de mail pozele facute intr-o excursie?


Incepi sa le cauti, insa nu-ti mai amintesti data exacta, nici luna si nici cum se numea folderul respectiv sau e-mailul. Sau poate vrei sa gasesti doar o anumita fotografie, iar asta face ca munca de cautare sa fie cu atat mai dificila.

Din fericire, cineva s-a gandit la toate aceste eforturi si a decis sa ne scape de munca sisifica si sa ne vina in ajutor printr-o aplicatie care iti gaseste toate fotografiile ratacite vreodata prin folderele casutei de mail.

Lost Photos incepe sa cutreiere astfel prin toate e-mailurile si folderele si sa scoata la iveala fotografii si amintiri dragi de care ai uitat, cu siguranta. In plus, iti pune la dispozitie optiunea de a alege cautari in functie de tipul imaginii astfel ca poti sari peste cele de tip .gif.

Aplicatia poate fi descarcata pentru un pret modic si este disponibila si pe magazinul online iTunes.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016