Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

S-a deschis prima fabrica de meme-uri romanesti

Tags: nokia, meme, fabrica de meme, meme romanesti, nokia asha

Cu foarte mult succes la public prin alte tari, meme-urile incep sa fie indragite si la noi. Asa se face ca unii cu spirit intreprinzator au profitat de ocazie si au deschis o veritabila fabrica locala de meme.
Nokia Romania a lansat aplicatia de Facebook Nokia Asha - Fabrica de Meme, ce le propune utilizatorilor de Facebook sa uite de meme-urile internationale si sa-si creeze unele personalizate.
 
"Meme-ul este un element de divertisment creat de utilizator ce consta intr-o replica amuzanta plasata pe o imagine personalizata sau standard, imagine ce completeaza ideea exprimata in mesajul text", spun reprezentatii companiei.

 

Aplicatia dezvoltata de Wunderman, face parte dintr-o campanie ce se desfasoara timp de 4 saptamani, pana pe data de 20 decembrie, si are ca obiectiv cresterea cu 10.000 a numarului de fani ai paginii si cu 5% rata de "talking about this".
 
Utilizatorii au la dispozitie imagini si elemente pentru a personaliza propriul meme pe care il pot apoi posta pe wall pentru a invita prietenii sa il voteze. Meme-urile sunt apoi afisate si in galeria aplicatiei pentru a putea fi votate public, cele mai creative doua meme-uri fiind premiate saptamanl cu cate un tricou personalizat cu creatiile respective. Marele castigator al competitiei va primi ca premiu un telefon Nokia asha 311 si o boxa wireless Nokia Play 360°.
 
"Aplicatia Nokia Asha – Fabrica de meme a fost creata pentru tinerii cool, plini de viata, liceenii si studentii pasionati de tehnologie si care folosesc Facebook zi de zi. Am vrut sa ii vedem mai 'vocali', implicati si experimentand mai mult. Și tocmai la aceste lucruri se pricep foarte bine modelele Nokia Asha", spune Alina Dumitru (Account Director, Wunderman).



Pana in prezent au fost inscrise 1.300 de meme-uri si s-au inregistrat 3.000 de utilizatori. 
 

 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016