Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Aproape de premiu: Siemens Race este finalista la Digital Communication Awards 2012

Tags: siemens race, competitie, bloggeri, premiu, digital communication awards. pi2pr

S-a zis despre ea ca ar fi una dintre cele mai reusite campanii de social media de anul acesta, fiind printre putinele dedicate activarii bloggerilor din Romania. Iar vorbele sunt tocmai pe cale sa se confirme.
Campania „Siemenes Race” realizata de Pi2PR pentru Siemens Romania a fost desemnata drept una dintre cele trei finaliste ale categoriei "Companii" in cadrul celei de-a doua editii a festivalului Digital Communication Awards. Echipa care a realizat campania va sustine proiectul in fata juriului pe 14 septembrie, la Berlin.

"Sa ajungi in finala unei astfel de competitii, in conditiile in care au fost inregistrate peste 480 de aplicatii din toata Europa este un mare motiv de mandrie pentru toata lumea: pentru agentie, pentru client dar si pentru industria comunicarii din Romania", spune Mirela Pitu (General Manager, Pi2 PR).

 „Siemens Race” a adunat laolalta zece dintre cei mai renumiti bloggeri romani, respectiv Dan Dragomir, Razvan Pascu, Cristina Bazavan, Cristina Chipurici, Alex Mazilu. Razvan Baciu, Alex Negrea, Adrian Ciubotaru, Andrei Crivat si Marius Sescu. Ei si-au masurat fortele vreme de sase zile, in 14 orase din Romania si de-a lungul a 1.500 de kilometri. Scopul alergaturii a fost acela de a descoperi solutiile tehnologice si ecologice propuse de Siemens companiilor si comunitatilor din Romania.

 

Competitia a beneficiat si de promovare pe Facebook, acolo unde fanii au avut sansa de a participa la patru quiz-uri cu premii.

Prima editie a campaniei „Siemens Race” a fost premiata in cadrul Romanian PR Awards 2011 cu Silver Award for Excellence la categoria "Comunicarea Proiectelor de Mediu".

Competitia Digital Communication Awards premiaza campaniile de comunicare digitala din Europa si are 36 de categorii care acopera segmentele de la social media la digital public affaires.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016