Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 semne care prevestesc o situatie de colaps a companiei tale

Tags: perioada de colaps, angajati nemultumiti, rezolvarea problemelor

De cele mai multe ori, atunci cand primesti un telefon la o ora tarzie este foarte posibil sa auzi numai vesti rele. De asemenea, unele persoane care detin companii ar putea foarte usor sa intuiasca cine ar putea sa sune la ora 22.
Iata cele cinci semne care prevestesc situatiile mai putin favorabile:

1. Modificarea capitalului

In momentul in care compania ta nu reuseste sa acumuleze fonduri si profituri necesare pentru a-si plati angajatii pe un termen de 60 de zile, ar trebui sa iti pui intrebari. In cazul in care se produc scurgeri de bani trebuie sa iei atitudine si sa cauti problema pentru a o solutiona. Din pacate aceasta problema financiara este doar inceputul perioadei de colaps.


2. Competitia a trecut la nivel personal

Unii competitori esueaza deoarece prin competitie acestia inteleg o intrecere a celor care conduc afacerile si nu o competitie a companiilor in sine. Nu te bucura atunci cand ii vezi pe cei din jurul tau ca dau gres, deoarece nu vei stii niciodata cand va veni si randul companiei tale sa aiba o perioada nu tocmai fericita si productiva.

3. Angajatii tai sunt obositi si nemultumiti tot timpul

De multe ori angajatii tai sunt nemultumiti atunci cand apari la birou atat de serios si imbracat tot timpul la costum. Mai mult decat atat, un alt motiv de nemultumire ar fi faptul ca ei la randul lor sunt obigati sa se imbrace mai elegant decat ar fi facut-o de obicei. Daca recunosti aceasta atitudine si in randul angajatilor tai, atunci inseamna ca ai o problema, deoarece angajatii obositi si nemultumiti nu vor da niciodata randament asa cum iti doresti tu si nici nu vei inregistra vreun mare succes alaturi de ei.

4. Nu ti-ai mai luat o vacanta de mult

Ti se intampla sa stai la semafor si sa te gandesti la acea vacanta la malul marii despre care tot le spui celor in familia ta ca o sa vina in curand? Daca nu poti sa iti iei cateva zile libere pentru a te bucura de un loc care nu este acela din spatele biroului tau, inseamna ca afacerea pe care o detii este strict dependenta de tine. Acest lucru reprezinta un beneficiu in unele situatii dar in acelasi timp si un mare dezavantaj, deoarece daca ti se intampla ceva si esti nevoit sa pleci pentru cateva zile sau daca pur si simplu te imbolnavesti si nu poti sa mergi la birou, compania ta va nu va functiona la capacitate normala.

5. Clintii nu mai platesc

Daca clientii tai au probeleme inseamna ca si tu ai probleme. In domeniul afacerilor banii sunt considerati regele iar compania ta este ca un regat. Bineinteles, orice regat funcioneaza doar daca are un rege, asadar daca cei care se folosesc de serviciile si produsele companiei tale nu platesc, "regatul" tauar putea sa intre in faliment.

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016