Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Blogger incepator? Ce ar trebui sa stii

Tags: blogger, blogosfera, logo, dezvoltare proiect, greseli blog

Visezi si ziua ca blogul tau sa devina cel mai cunoscut? Ai vrea ca social media sa iti aduca valuri de vizitatori in fiecare zi, iar blogul sa ajunga pe primele locuri in topurile din blogosfera?

Cum bine a spus Salvador Dali, de perfectiune sa nu te temi pentru ca oricum n-o vei atinge. Si asta nu trebuie sa sune deloc descurajator, ci sa ne ajute sa avem asteptari realiste si sa estimam in mod corect ceea ce putem face cu un blog si stadiul pana la care putem duce un proiect.

Cu totii avem bloguri preferate si bloggeri pe care ii admiram. Si din admiratie se naste si imitatia. O greseala pe care o fac multi bloggeri este cea prin care isi copiaza "idolii" din blogosfera. Daca ne intereseaza acelasi domeniu, e bine sa ne concentram pe un stil personal si sa dezvoltam astfel blogul prin cai originale.

Mai apare apoi si problema unui logo. Un logo care e precum covorasul de la intrare pe care scrie "Welcome!" sau "Bine ati venit!". De multe ori, daca acest logo nu este bine facut, daca nu reuseste sa atraga atentia si daca nu reuseste sa transmita nimic, poate sa fie trecut cu vederea si uitat de foarte multi dintre cei care iau contact cu brandul. Tocmai din acest motiv ar trebui sa acordam o cantitate suficienta de atentie etapei de concepere a unui logo.

Daca avem nevoie de continut de tip text pentru blogul nostru (in cazul in care nu ne concentram pe imagine), e bine ca orice scriem sa aiba un stil aparte, sa fie gandit pentru blog si sa atraga prin originalitate, calitate si creativitate.

In plus, e bine sa nu uitam de motoarele de cautare si sa avem grija sa le facem sa stie de existenta noastra. Asa ca niste cuvinte-cheie in titlu si in primul paragraf al unei noi postari nu strica niciodata. Mai departe, stim regula. Un blog inseamna o responsabilitate destul de mare atunci cand vine vorba de actualizarea continutului. Daca am rezolvat problema unui concept original, atunci nu ne mai ramane decat sa avem mult spor!

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016