Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Email cu traducator inclus: Gmail a lansat un serviciu de traducere a mesajelor

Tags: gmail, traducere email, serviciu traducere gmail, gmail labs

Platforma de email a Google desfiinteaza barierele lingvistice. Gmail a lansat un serviciu de traducere automata a mesajelor dintr-o limba in alta. Astfel, orice text primit in engleza poate fi tradus in franceza sau oricare alte 41 de limbi ale lumii.
Serviciul de traducere automata a fost introdus pentru prima data in mai 2009 in cadrul asa-numitului Gmail Labs, o aplicatie in care sunt testate noile servicii ale companiei. Acesta s-a bucurat de un real succes printre utilizatorii de Gmail, mai ales cei din categoria business care, prin natura meseriei, trebuie sa comunice cu persoane din intreaga lume.
 
Pentru a utiliza serviciul, utilizatorii nu trebuie decat sa dea click pe butonul “Translate message” amplasat in partea de sus a email-ului, iar textul va fi tradus conform limbii selectate anterior.



Gmail Translate Message beneficiaza atat de o optiune de dezactivare in cazul in care utilizatorul nu are nevoie sa-i fie traduse email-urile, dar si de o optiune care le permite efectuarea automata a traducerii in momentul primirii mesajului.
 
“Unii oameni au nevoie sa citeasca cu usurinta mail-uri si newslettere straine. Dat fiind faptul ca traducerea mesajelor a fost unul dintre cele mai celebre servicii din cadrul Gmail Labs, am decis ca este timpul sa impartasim serviciul cu intreaga lume”, se arata intr-o postare pe blogul companiei.
 
Serviciul va fi introdus gradual in sistemul comunicational al Gmail in urmatoarele zile.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3.95 din 5 - 66 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

varlan maria 20-Oct-2020 16:16:08
cum traduc emilul din engleza in romina

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016