Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cu ce ne imbracam cand ne ducem la interviu

Tags: interviu, tinuta, look, imbracaminte

Un CV curat si o personalitate debordanta nu sunt suficiente pentru a-ti face rost de o slujba, in special pe piata din ce in ce mai competitiva a zilelor noastre. Aspectul general are un impact major asupra potentialilor angajatori.
De fapt, 55% din impresia pe care le-o facem celorlalti se bazeaza pe felul in care aratam. Pentru a cerne graul de neghina, putem sa accesam Fashism.com, un site unde utilizatorii incarca poze si primesc comentarii in timp real. Se pare ca foarte multe persoane sunt ingrijorate in legatura cu identificarea tinutei perfecte pentru a merge la un interviu.
 
Va oferim mai jos cateva exemple de asa da, asa nu.
 
96% dintre oameni adora imaginea de mai jos pentru a merge la un interviu. Barbatii trebuie sa poarte culori inchise, cum ar fi negru, bleumarin sau gri. Sacoul trebuie sa li se potriveasca, sa cada bine pe umeri.

Suit

96% dintre vizitatorii site-ului Fashism.com au fost de parere ca aceasta tinuta este grozava pentru un interviu la o firma de arhitectura. O fusta pana la genunchi, o bluza alba si un blazer de masura potrivita creeaza o imagine clasica si profesionista. 

Business woman

93% dintre votanti au fost de acord cu aceasta tinuta. Tipul este ingrijit, iar cardiganul constituie o miscare indrazneata. Pentru a nu gresi, cel mai indicat este un sacou sau o geaca sport.

Suit

93% au adorat aceasta tinuta, insa pantofii de lac cu toc foarte inalt sunt grozavi in club, nu la un interviu. Pantofii nedecupati si cu toc mediu sunt mult mai indicati.

Heels

92% au fost de parere ca acest look este grozav, insa pantalonii scurti sunt un pic prea informali pentru un interviu.

Shorts

87% au spus OK la acest look. Exista insa o problema legata de cravata care trebuie sa se termine pe la mijlocul cataramei curelei. In cazul de fata, cravata este prea scurta, iar cureaua lipseste cu desavarsire.

Tie

79% s-au lasat cuceriti de acest look. Ideea este insa sa evitam cravatele cu desene animate, sloganuri sau omuleti pe schiuri. Sunt neprofesioniste.

Tie

In schimb, doar 28% au agreat aceasta imagine. Exista insa un mare DAR: cand mergem la un interviu, hainele trebuie sa fie calcate si sa fie pe numarul nostru. Tinuta aceasta este mototolita si neingrijita. Ar fi bine si ca papucii de casa sa fie lasati la usa si inlocuiti cu pantofi.

Pink slippers

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016