Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google lanseaza o campanie de combatere a homofobiei

Tags: google, gay, combaterea homofobiei, campanie anti-gay, legalize love, comunitatea gay

Google va initia o campanie globala de combatere a homofobiei intitulata sugestiv "Legalize Love" (Legalizati dragostea).
Compania isi doreste astfel sa lupte impotriva prejudecatilor fata de comunitatea gay in toate tarile in care exista sedii Google, incepand cu Polonia si Singapore.
 
Mark Palmer-Edgecumbe, director de integrare si diversitate al Google Europa, cel care a dat startul campaniei in Londra, a declarat: „Ne dorim ca angajatii nostri homosexuali, transexuali si angajatele lesbiene sa beneficieze de aceeasi experienta atat la birou, cat si in afara biroului. Acesta este, evident, un plan foarte ambitios.”
 
Google isi doreste sa se concentreze in primul rand asupra tarilor in care exista convingeri si legi impotriva comunitatii gay. Campania „Legalize Love” a debutat in Singapore deoarece aceasta tara isi doreste sa devina un lider mondial.
 
Aceasta nu este prima tentativa a companiei de a lupta pentru recunoasterea drepturilor homosexualilor, Google fiind cunoscuta pentru atitudinea sa pro-gay. Spre exemplu, de Ziua Indragostitilor, Google a lansat un clip video care includea imagini cu cupluri de acelasi sex.

Google


Gigantul IT a anuntat in luna iunie ca va colabora cu diverse organizatii pentru a identifica diferite moduri de eliminare a homofobiei si de decriminalizare a homosexualitatii.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016