Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vodafone a lansat un site special pentru mobil si iubitorii de munte

Tags: vodafone, mobi site, salvamont, munte

Este tot mai evident faptul ca interesul crescut pentru dispozitivele mobile va obliga tot mai multe companii sa conceapa aplicatii si website-uri dedicate acestora. Deocamdata insa, in Romania, sunt doar cativa pioneri in materie. Printre ei se afla si Vodafone care a lansat un site special pentru mobil.
Special conceput pentru iubitorii de munte, site-ul pentru mobil m.0salvamont.org ofera informatii actualizate despre vreme, trasee turistice, partii de schi si cabane localizate in toate zonele montane din Romania.

Site-ul a fost realizat in parteneriat cu Salvamont Romania, iar vizitatorii sai pot trimite intrebari direct Dispeceratului Salvamont, prin intermediul sectiunii „Intreaba Salvamont”. De asemenea, pot verifica in timp real starea vremii si evolutia acesteia, cu sprijinul Administratiei Nationale de Meteorologie.

Mobi site-ul poate fi accesat din portalul Vodafone live! sau direct la adresa m.0salvamont.org. Acesta este disponibil din orice retea de telefonie mobila, insa clientii Vodafone beneficiaza de trafic gratuit pentru navigarea pe site.

Totodata, clientii Vodafone care viziteaza site-ul 0salvamont intra automat intr-un concurs, ce are ca premiu un smartphone Motorola Defy+, perfect adaptat pentru munte, rezistent la apa, socuri sau praf.

Vodafone Romania este partener oficial al Salvamont (Asociatia Nationala a Salvatorilor Montani din Romania) din 2004, parteneriat desfasurat sub umbrela programului „Parteneriat pentru viata”.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016