Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 retele de socializare de care nu stiai

Tags: retele de socializare, retele de nisa, my last wish, cafemom, wiser

Te simti coplesit de toate informatiile inutile regasite pe Facebook? Poate te-ai saturat si de tweet-uri si hashtag-uri, iar pe Google+ parca nu e deloc amuzant? Atunci ia aminte la urmatoarele retele sociale de nisa. S-ar putea ca una din ele sa te intereseze.
1. Cyloop
Reteaua ideala pentru pasionatii de muzica. Iti permite sa iti creezi o colectie audio si video impresionanta si sa urmaresti activitatea recenta a artistilor preferati. Este utila mai ales pentru muzicienii in devenire si casele de discuri care doresc sa isi promoveze muzica.
 
2. CafeMom
Este un loc de intalnire virtual pentru toate mamicile. Aici poti gasi articole despre ingrijirea copiilor si lectii de parenting (in engleza), insa poti de asemenea discuta si interactiona cu alte mamici din intreaga lume.
 
3. Untappd
O retea destinata iubitorilor de bere. Descarci aplicatia pe mobil si apoi le vei putea transmite prietenilor tai ce bere bei si unde. Reteaua dispune de functia de check-in in diverse locatii (restaurant, bar, pub). Aplicatia este disponibila atat pentru iOS, cat si pentru Android, dar poate fi accesata si prin web pe mobil.
 
4. Wiser
Daca iti doresti sa schimbi lumea, aceasta retea iti este dedicata. Avand in prezent peste 70.000 de membri, reteaua permite utilizatorilor sa cunoasca si sa ia legatura cu persoane care lucreaza pentru imbunatatirea situatiei globale. Poti impartasi experiente cu acestia si ii poti ajuta in misiuni.
 
5. My Last Wish
Ideea din spatele acestei retele este una mai putin obisnuita, deoarece are scopul de a face legaturi intre oameni in functie de ce isi doresc sa faca inainte de moarte. Fiecare utilizator isi posteaza dorintele pe perete si se poate imprieteni cu alti utilizatori cu dorinte asemanatoare.
 
6. Dogster / Catster
Doua retele de socializare destinate iubitorilor de animale. Daca ai un caine sau o pisica, iti poti crea cont, unde sa adaugi poze, sa creezi grupuri si sa discuti cu alti utilizatori.
 
7. Care2
O retea destinata filantropistilor. Daca vrei sa faci o schimbare si sa cunosti alti oameni motivati de aceleasi idealuri ca si tine, te poti alatura acestei comunitati ce numara in prezent peste 19 milioane de membri
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016