Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Apeluri gratuite pe Skype, dar cu un risc

Tags: skype, apeluri gratuite, card, telefonie fixa

Utilizatorii de Skype se bucura in permanenta de gratuitatea de care beneficiaza atunci cand folosesc sistemul apelurilor in cadrul aceleiasi retele.
Skype este insa folosit si pentru apelarea telefoanelor mobile, dar si a celor fixe, in baza unui credit, aceste plati reprezentand sursa majora de venit pentru companie.

Serviciul detinut de Microsoft va permite timp de o luna apelarea gratuita catre aceste retele de telefonie fixa si mobila in unele tari. In 7 tari, printre care S.U.A. si Canada, sunt gratuite astfel timp de o luna apelurile catre retelele mobile, iar in peste alte 40 de tari (cele mai multe din Europa) vor fi gratuite apelurile nelimitate catre retelele fixe.

Exista insa si un risc pe care si-l asuma, intr-o oarecare masura, cei care apeleaza la acest serviciu gratuit timp de o luna deoarece, pentru a beneficia de acesta, vor trebui sa ofere datele cardului de credit si sa se aboneze la optiunea de reinnoire automata.

Mai exact, cine uita sa anunte ca dupa o luna de gratuitate doreste intreruperea serviciului, va plati ulterior convorbirile efectuate dupa terminarea lunii cu apeluri gratuite.

Aceasta optiune este valabila doar pentru utilizatorii care au cont pe Skype de mai mult de 29 de zile, fiind astfel eliminata posibilitatea de a atrage utilizatori noi. Acesta este insa un semn ca Microsoft nu a dorit cresterea unui numar de utilizatori interesati numai de apelurile gratuite, ci de serviciul de Skype in sine.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Bernard 04-Apr-2013 17:56:49

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016