Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Coreea de Nord se confrunta cu grave incalcari de regulament dictatorial, pe Facebook

Tags: coreea de nord, facebook, dictatura, kim han

In timp ce dictatorul Kim Jong-Il le-a interzis nord coreenilor de rand accesul la internet, membrii familiei sale au conturi foarte active pe Facebook, scrie dailymail.co.uk.
Nepotul dictatorului nord coreean Kim Jong-il se bucura din plin de viata de student in Bosnia si are acces la lucruri interzise compatriotilor sai. In timp ce nord coreenii au acces limitat chiar si la telefon, iar internetul le este total interzis, Kim Han este vedeta pe Facebook. Explicatia e simpla: tanarul admite ca prefera democratia, si nu comunismul.
 
Din pozele postate pe contul lui de Facebook, nepotul dictatorului pare un tanar obisnuit: isi face prieteni, face experimente cu podoaba capilara si aflam despre el ca iubeste comediile romantice (Love Actually, fiind filmul lui preferat care nu va fi rulat in Phenian prea curand).
 
In una din poze, nepotul dictatorului este la brat cu o tanara, probabil iubita lui. Sub fotografie, Kim Han noteaza: “O sa-mi fie atat de dor de tine!”. Mesajul nu ramane fara replica.

Facebook shows North Korean leader Kim Jong-il's grandson Kim Han-sol with his girlfriend
 
Han-sol si-a blocat acum contul publicului larg, acesta putand fi accesat doar de cei alesi de el insusi.

Quirky style: The teenager sports large spectacles and has an ever-changing haircut
 
Ziarele sud coreene spun si ca au gasit un cont al lui Jong-nam (tatal tanarului rebel, vezi mai jos) in care acesta isi insulta fratele vitreg, succesorul ales de tatal sau, dictatorul in viata.

Han-sol's father is Kim Jong-nam (pictured), the eldest son of dictator Kim Jong-il who was passed over for leadership
 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016