Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum a ajuns un barbat sa fie injurat de sute de ori pe Facebook, fara a avea vreo vina

Tags: barbat, chelnerita, facebook, andrew meyer

S-a intamplat in Seattle unde o chelnerita, Victoria Liss, a primit un bacsis mai special de la un client, scrie Gawker. Andrew Meyer, dupa semnatura de pe bon, nu a simtit nevoia sa lase bani, ci sa faca un comentariu rautacios: "Ai putea sa dai jos cateva kilograme".
Suparata la culme, femeia a postat pe Facebook po poza cu bonul, instigandu-si prietenii sa-si verse oful pe nesuferitul Andrew Meyer.
 
Iata unele dintre comentariile prietenilor lui Liss, referitor la mesajul lui Meyer: "Sper sa i se intample ceva rau", "Daca i-ar fi facut asa ceva unei chelnerite din New York, l-ar fi alergat pe strazi si l-ar fi 'violat' cu un tirbuson", "Ce persoana oribila", "Ii tai gatul nenorocitului".
 
Toata aceasta explozie de manie, una dintre prietenele lui Liss i-a sugerat sa gaseasca o fotografie a lui Andrew Meyer pe Facebook si sa o posteze pe contul ei, pentru ca lumea sa stie pe cine sa injure.
 
Femeia jignita a postat fotografia si contul de Facebook ale primului Andrew Meyer gasit, un barbat din Texas. Injuriile au fost apoi mutate pe contului nefericitului, caci barbatul injurat nu era acelasi care ii lasase mesajul injositor.
 
"Trebuie sa-mi pun ochelari. Am pus poza unui alt tip. Sunt o fraiera, IMI PARE FOARTE RAU. Am fost orbita de furie", s-a scuzat Victoria Liss. Si ziarul Seattle Weekly a postat aceeasi poza gresita si si-a cerut, ulterior, scuze.

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016